Saunové ceremoniály zpříjemní saunování návštěvníkům sauny E. Rošického v Jihlavě

Dlouhou zimu si můžete zpestřit saunovými ceremoniály a zážitkovým saunováním v sobotu 8. února v jihlavské sauně. Na návštěvníky čekají speciální saunové ceremoniály. Saunovou show doplní peelingové beauty procedury. Připravený je i program pro děti. Celé odpoledne a večer pak bude patřit zážitkovému saunování, které je i u nás stále oblíbenější.

Polévání kamenů vodou s vonnou esencí, nápadité rozhánění horkého vzduchu po sauně ručníky a vějíři, saunová kosmetika v podobě medu a soli - to vše je novým trendem pro saunování. V sobotu od 10 hodin se uskuteční i speciální ceremoniály věnované dětem a rodinám. Esence provoní saunu, barevná světla vykouzlí atmosféru a nové saunové zážitky čekají na nejmenší návštěvníky a jejich rodiče. Dvouhodinový program je sestaven tak, aby děti saunování bavilo. Pravidelné saunování je zdravé a saunéři poradí rodičům jak vhodně saunovat s dětmi.

Program bude pokračovat saunovými ceremoniály a zážitkovým saunováním v hodinových intervalech.  Návštěvníci se mohou těšit na tradiční, cizokrajné a speciální vonné esence. Mezi jednotlivými saunovými ceremoniály bude průběžně sauna provoněna dalšími zdravými saunovými nálevy.

 

O návštěvníky se budou starat zkušení saunoví animátoři Czech National Sauna Master Teamu. Tradiční saunové ceremoniály doplní show ceremoniály, kdy na návštěvníky čeká hudba, příběh, speciální nasvícení nebo kostýmy.


Pravidelné saunování je součástí zdravého životního stylu. Pravidelnou návštěvu saun 1x týdně doporučujeme i rodinám s dětmi. Zážitkové saunování zpestřuje pobyt v sauně a nabízí nové zážitky. Vyzkoušejte si speciální saunové ceremoniály, saunové peelingy a prožijte nezapomenutelný den v jihlavské sauně. Saunové ceremoniály mají tradici zejména v Německu a Rakousku a nyní se stávají oblíbené i v ČR“ zve Pavel Hofrichter z České asociace wellness.

 

Program:

10 – 12 hodin    Saunování pro děti a rodiny.  
Pohádkové saunové ceremoniály pro děti. Relaxace se světly a vůněmi pro celou rodinu.

14 – 21 hodin - zážitkové saunování se speciálními saunovými ceremoniály a cizokrajnými vůněmi.

10:30   Ceremoniál pro děti - světelný s překvapením
11:30   Pohádkový saunový ceremoniál
14:30   Osvěžující ovocný ceremoniál 
15:30   Tradiční, vydatný saunový ceremoniál
16:30    Mořský vánek - saunový ceremoniál se solným peelingem
17:30   Mentolový osvěžující ceremoniál
18:30   Medový ceremoniál
19:30   Maďarský saunový ceremoniál - saunová show
20:00  Saunová show - párový saunový ceremoniál
20:30  Relaxační ceremoniál na dobrou noc

Další zdravé nálevy – polévání kamenů na kamnech bude probíhat průběžně, s různými vonnými esencemi.

 

Foto: Pavel Hofrichter, ČAW, děkujeme.

Saunové ceremoniály zpříjemní saunování návštěvníkům sauny E. Rošického v JihlavěSaunové ceremoniály zpříjemní saunování návštěvníkům sauny E. Rošického v JihlavěSaunové ceremoniály zpříjemní saunování návštěvníkům sauny E. Rošického v JihlavěSaunové ceremoniály zpříjemní saunování návštěvníkům sauny E. Rošického v JihlavěSaunové ceremoniály zpříjemní saunování návštěvníkům sauny E. Rošického v JihlavěSaunové ceremoniály zpříjemní saunování návštěvníkům sauny E. Rošického v Jihlavě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka