Saunové ceremoniály v Kolínské sauně

Městská sauna v Kolíně - Sauna club Kylpylä vylepšuje své prostory a připravuje zajímavé saunové akce. Své návštěvníky zve například na pravidelné nedělní saunové ceremoniály. Saunová noc přináší zážitkové saunování - saunové ceremoniály s parními nárazy a pestrým výběrem saunových esencí.

V Kolínském aquaparku Vodní Ráj je dva roky nová, prostorná, ceremoniálová sauna. Vyrobena je z kanadského cedru a tak krásně voní a skvěle vypadá. Provozovatel sauny se o saunu dobře stará a tak mohou návštěvníci vidět další úpravy a novinky. Nový je prostor baru, kde je nové teakové posezení.

Výhodou kolínské sauny je venkovní zahrada s ochlazovacím bazénem. Nechybí pro saunování tolik důležitá ledová studna, l ochlazení slouží i polévací vědro, pro relaxaci pak temná odpočívárna i bar s občerstvením. Na baru jsou k odstání také unikátní saunové čepice.

Saunové ceremoniály v Kolíně

Každou neděli od 19.30 jsou pro Vás připraveny 3 saunové ceremoniály včetně medových a solných peelingů a malého občerstvení. Cena celý večer je 280,- Kč. Počet saunujících je maximálně 25 osob, proto neváhejte a návštěvu si rezervujte na telefonu 606595995.

Saunové ceremoniály provádí zkušený Radovan Štícha, který je spoluorganizátorem akce SaunaFest a oficiálního mistrovství ČR v saunových ceremoniálech. V sauně v Kolíně se testují novinky v oblasti saunové aromaterapie - vůní pro ceremoniály. Vyzkoušené esence a ingredience se následně dodávají do dalších saunových světů a saun a také se připravují pro Czech National Sauna Team, tedy např. pro mistrovství světa v saunových ceremoniálech. Zde Jarolsav Pallas (mistr ČR) obsadil pěkné, osmé místo - právě s esencí vytvořenou a testovanou p. Štíchou v sauně v Kolíně.

Saunové procedury pro každý den:

  • solný peeling
  • saunový cukrový peeling
  • omlazující saunový med s bílou rašelinou a další druhy saunových medů
Tyto procedury si můžete zakoupit na sauna-baru za 15-20 Kč.

Cena 145,- /120 min + 15 minut na převlečení
děti, ZTP a důchodci 95,- /120 min + 15 minut na převlečení
nedělní saunová noc s ceremoniály 280,- /celá noc

zvýhodněné permanentky

Saunové ceremoniály v Kolínské sauněSaunové ceremoniály v Kolínské sauněSaunové ceremoniály v Kolínské sauněSaunové ceremoniály v Kolínské sauně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka