Saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

čtvrtek 10. listopadu 2016

Studené a sychravé počasí se vkradlo do našich dní a tak nezbývá, než příjemné teplo hledat jinde. Přijďte ve čtvrtek 10. 11. 2016 do Aquacentra Šutka a prohřejte své tělo v rámci saunových ceremoniálů. Zážitkové saunové ceremoniály se zkušenými saunéry na různá témata, kterými jsou například Horehroní, Romantický ceremoniál, RIO 2016, Chicago apod., můžete vyzkoušet od 15:00 do 20:00h.

Program doplní také zábavná soutěž Windstorm Master - soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. Nechte se hýčkat a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka!

Chodíte rádi do sauny? Zkuste si tuto relaxaci zpříjemnit oblíbenými saunovými ceremoniály. Profesionální saunéři Vám představí techniky, díky nimž naleznete novou dimenzi saunování. Pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí a díky dalším procedurám dostává saunování nový rozměr. Dne 10. 11. 2016 můžete opět vyzkoušet saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka, nově ve čtvrtek. Budou připraveny saunové ceremoniály na témata Horehroní, romantický ceremoniál, RIO 2016, Chicago a další. V 16:00, 17:00 a 19:00 se všichni odvážlivci budou moci předvést a vyzkoušet svou sílu. Dá jim k tomu příležitost soutěž Windstorm Master - soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. Také v páře se můžete nechat hýčkat beauty procedurou s využitím kávového, bylinkového nebo medového peelingu.


Saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka spojují blahodárné účinky saunování, relaxaci a odpočinek společně s výjimečným zážitkem a nevšední show. Každý si zde přijde na své – od malých po velké, od začátečníků přes zkušené milovníky sauny. Zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní bude funkční dle běžného provozu. Veškerý program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného.


Přijďte tedy k nám vyzkoušet něco nového, zregenerovat své tělo a pobavit mysl. Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

Zdroj a fotografie: Ing. Monika Švarcová - děkujeme.

Saunové ceremoniály v Aquacentru ŠutkaSaunové ceremoniály v Aquacentru ŠutkaSaunové ceremoniály v Aquacentru ŠutkaSaunové ceremoniály v Aquacentru ŠutkaSaunové ceremoniály v Aquacentru ŠutkaSaunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka