SAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKA

19. října 2017

S podzimními dny a sychravým počasím přichází ten správný čas na relax a odpočinek. Dopřejte svému tělu příjemné prohřátí a blahodárné účinky saunových ceremoniálů v Aquacentru Šutka. Ve čtvrtek 19. 10. 2017 zažijte zábavný relax v rámci saunových ceremoniálů s rozmanitou tématikou. Zážitkové saunové ceremoniály můžete vyzkoušet od 15:00 do 20:00h. Program doplní také zábavná soutěž Windstorm Master - soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra Šutka a Beachklubu Ládví.

Nechte se hýčkat a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka!

Podzim je tu a tak není lepšího plánu než vyrazit na příjemné a relaxační saunové ceremoniály do Aquacentra Šutka, a to ve čtvrtek 19. 10. 2017. Přijďte nabrat tolik potřebnou energii a dopřát si odpočinek. Profesionální saunéři pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí a dalším procedurám Vám představí novou dimenzi saunování.  Budou připraveny různé typy saunových ceremoniálů na témata, jako jsou Ceremoniál od moře, Zpěv Žluté řeky, Podzimní potěšení, Čtvero ročních období a další. V 15:30 a 18:15 se všichni odvážlivci budou moci předvést a vyzkoušet svou sílu v rámci soutěže Windstorm Master -  soutěže o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. V páře se můžete nechat hýčkat beauty procedurou s využitím solného a medového peelingu.

Saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka spojují blahodárné účinky saunování,  relaxaci a odpočinek společně s výjimečným zážitkem a nevšední show. Zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní bude funkční dle běžného provozu. Veškerý program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

Náš program:

15:00 Ceremoniál od moře – Michaela
15:30 soutěž WINDSTORM MASTER
16:00 Zpěv Žluté řeky – Pavel
16:30 Relaxační ceremoniál – Pavla
17:00 Arménka – Michaela
17:30 Podzimní potěšení – Edita
17:45 Solný bylinkový peeling /pára v plavkách
18:00 Čtvero ročních období – Michaela a Edita
18:15 soutěž WINDSTORM MASTER
18:30 Matrix – Michal
18:45 Medový peeling s pomerančem /pára v plavkách
19:00 Bohyně Afrodita – Edita
19:30 Piano relax – Michal
20:15 Ceremoniál na dobrou noc – Michaela, Michal, Edita a Pavla

Zdroj a fotografie: Monika Švarcová a archiv saunéři.cz

SAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKASAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKASAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKASAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKASAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKASAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKASAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka