Saunové ceremoniály na Kolštejně od dubna v novém

Někteří hoteloví hosté nestačí změny v saunových ceremoniálech registrovat. Vývoj a nápady u zážitkového saunování však jdou na Kolštejně velmi rychle dopředu.

Při saunových ceremoniálech se bude nyní nově využívat hudební mixy tematických písní, UV světla, umělou mlhu, ledovou tříšť, speciální světelné efekty korespondující s naladěním příběhu v písni, nové prapory, lepší techniku při práci s ručníky a především program obohatí a posune dál nová saunérka Míša, která doplní saunéra Jirku Sonntaga.

Inovace ocení zejména milovníci saunování. Saunové ceremoniály jsou dnes na Kolštejně na úrovni saunových představení. „Ceremoniál u nás nekončí tím, že saunér poleje kameny vonnou esencí a rozdá peeling hostům. Budeme se i nadále snažit dělat osvětu saunování a hodnotné informace obohatit právě příběhem, který se odehraje uvnitř nové ritual sauny, a to každé úterý a sobotu,“ vysvětluje saunér Jirka Sonntag.
Každý čtvrtek pro Vás zdarma dotváříme ritual saunu o nový rozměr - vonné směsi. Každý čtvrtek nová esence, ritual sauna v novém aroma hávu.

Saunové ceremoniály na Kolštejně od dubna v novémSaunové ceremoniály na Kolštejně od dubna v novém

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka