Saunování při svíčkách ve Wellness Hotelu Frymburk

Speciální nabídku pro milovníky saunování si u příležitosti celostátní kampaně Týden saunování připravili ve Wellness Hotelu Frymburk u Lipenské přehrady.

Wellness Hotel Frymburk je největší hotelový wellness komplex v České republice. Rozkládá se na břehu Lipenské přehrady ve městě Frymburk. Hotel nabízí kromě luxusního ubytování  i gastronomické služby na vysoké úrovni, wellness a lázeňské služby zahrnujících aquapark a širokou škálu procedur. Vybrat si můžete z různých druhů masáží a zábalů, kosmetických kúr, manikúry, pedikúry apod. Ze SPA procedur je na výběr mnoho druhů koupelí a lázní, saun a vstup do solné jeskyně.

A co si Wellness Hotel Frymburk připravil na Týden saunování?

Na víkend 6. - 8.11.2015 pro vás hotel připravil zvýhodněný balíček, který zahrnuje saunování při svíčkách, 2x ubytování ve 2lůžkovém pokoji se snídaní, volný vstup do saunového světa, volný vstup do aquaparku, 10% sleva ve sportovní půjčovně Lipno Centrum, a to vše za skvělou cenu 2090 Kč na osobu a pobyt.

 

Wellness hotel Frymburk
Frymburk 140
382 79 Frymburk
Tel.: 380 735 208
E-mail: info@hotelfrymburk.cz

Saunování při svíčkách ve Wellness Hotelu FrymburkSaunování při svíčkách ve Wellness Hotelu FrymburkSaunování při svíčkách ve Wellness Hotelu Frymburk

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka