Saunování při svíčkách a nové saunové ceremoniály v Aquapalace Praha

Počasí v těchto měsících neovlivníte, ale vybrat si, jak strávíte sobotní nebo čtvrteční večer, můžete. Každý týden ve čtvrtek a vybrané soboty v měsíci se v Aquapalace Praha koná saunování při svíčkách. Speciální večery, kdy si za svitu svíček a doprovodu relaxační hudby mohou návštěvníci užít saunování v ještě intimnější a romantické atmosféře, navíc nově obohacují zcela nové a v Česku ojedinělé saunové ceremoniály.

Anděl s ďáblem v těle, metličkový ceremoniál či čajový meditační jsou doprovázené hudbou a světelnými efekty. Pro všechny účastníky je to mimořádný zážitek pro všechny smysly.

 

Ceremoniály v Aquapalace se konají každý den od 11:00 až do večerních hodin. Na programu jsou např. i ceremoniály určené ryze pro muže nebo pro ženy, solný či medový peeling. Program najdete na webu: http://www.aquapalace.cz/relax/saunovy-svet/saunove-ceremonialy.

 

V Saunovém světě v Aquapalace, který je největší v ČR, se každý měsíc nese ve znamení konkrétní vůně: únor osvěží vůní karibiku a březen dýchne alpskými bylinami a finskou břízou.

 

Chcete-li zvýšit imunitu, předcházet nemocím i zlepšit pokožku, navštěvujte saunu alespoň jednou týdně, po celý rok. Saunový svět v Aquapalace nabízí jak klasické finské sauny, tak kabiny tureckého typu, kde je vlhčí vzduch s nižší teplotou. Na své si tak přijdou i ti, jimž suchý a horký vzduch klasických saun nevyhovuje. Sauny jsou otevřené denně až do 23:00.

 

Fotografie poskytla Veronika Machková, PR Aquapalace, děkujeme.

Saunování při svíčkách a nové saunové ceremoniály v Aquapalace PrahaSaunování při svíčkách a nové saunové ceremoniály v Aquapalace PrahaSaunování při svíčkách a nové saunové ceremoniály v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka