SaunaFest na cestách zamíří na Lipno

O víkendu 4. - 6.4. se v saunovém světě Hotelu Frymburk odehraje saunové divadlo za účasti nejlepšího českého saunéra (6. místo ve světovém žebříčku SaunaRanking.com) a dalších hostujících i domácích saunových animátorů.

Návštěvníci se mohou těšit na show ceremoniály, plné kostýmů, hudby, netradiční choreografie. Zážitkové saunování na Frymburku doplní solné, medové, kávové a cukrové peelingy. Po dva večery se rozjede neobvyklá saunová show. Přijďte se podívat na to nejlepší ze zážitkového saunování v ČR! Na sobotní odpoledne je pak připravený program pro děti a rodiny. Speciální saunové ceremoniály a zážitky pro děti připraví také saunoví animátoři z Czech National Sauna Master Teamu.

Wellness Hotel Frymburk nabízí ubytování v komfortně zařízených pokojích několika typů. Některé nabízí nádherný výhled na Lipno a okolní přírodu, jiné jsou zase vybaveny luxusní vířivkou. Součástí komplexu jsou kromě spa a wellness centra i aquapark, dvě hotelové restarurace, kongresový sál a sport centrum. Dostatek sportovního vyžití nabízí i okolí hotelu. Využít můžete například golfové hřiště, bobovou dráhu nebo půjčovnu šlapadel a lodiček. Pro svůj pobyt ve Wellness Hotelu Frymburk si navíc můžete vybrat i z široké nabídky výhodných balíčků.

SaunaFest na cestách zamíří na LipnoSaunaFest na cestách zamíří na LipnoSaunaFest na cestách zamíří na Lipno

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka