SaunaFest na cestách připravil speciální saunové eventy

hlavním motivem byly čarodějnice

SaunaFest na cestách slouží k šíření osvěty správného saunování a propagaci zážitkového saunování v regionech po celé ČR i na Slovensku. Jezdíme do menších saun, saun v areálu aquaparků a také do hotelových wellness. Poslední saunové eventy – dny zážitkového saunování proběhly v Aquacentru Pardubice a také v Aquacentru Šutka, kde se saunové ceremoniály SaunaFestu na cestách objevují pravidelně každý měsíc.

SaunaFest na cestách je velmi oblíbený a návštěvníci saunových center si pochvalují profesionalitu týmů saunérů, nápaditost saunových ceremoniálů včetně kvalitního ozvučení a osvětlení nebo kostýmů. Poslední saunové akce byly ve znamení čarodějnic a tak i vybrané saunové ceremoniály měly čarodějnický nádech.

 

V pátek 28.4. se uskutečnil první čarodějnický saunový event na Šutce, kam pravidelně jednou za měsíc vyráží tým SaunaFestu na cestách pod vedením Pavla Hofrichtera. V programu se představily také saunérky Michaela Schönová (ČAS) a Kateřina Šmídová (Aquapalace Praha). Ceremoniály se nesly v duchu čarodějnic a tak nechyběla ani Čarodějnice Gudrun, Čarodějnický rej, speciální čarodějné peelingové procedury (peeling od Mága čaroděje nebo peeling babky kořenářky) a v neposlední řadě ceremoniál Tajemství čarodějnic. Návštěvníci byli nadšení a o ceremoniály byl opravdu velký zájem, sauna byla vždy zaplněna.

Sobotní (29.4.) cesta SaunaFestu na cestách vedla do Aquacentra v Pardubicích. Program byl bohatý a i zde nechyběl čarodějnický program. Své ceremoniály předvedli saunéři Michaela Schönová (ČAS), Michal Přeučil (SaunaSpot) a Judita Müllerová (Cedrus SPA). Samozřejmě nechyběly peelingové procedury se Saunovým mágem. Čarodějnice Gudrun rozdávala ovocné osvěžení a společně s prokletým saunérem se na závěr eventu prokletí zbavili a mohli tak zakončit event jako lidé.

SaunaFest na cestách realizuje řadu saunových eventů a nabízí své služby i dalším zájemcům o zavedení zážitkového saunování do provozu. Kromě ČR a Slovenska se v rámci aktivit České asociace saunérů vydáváme do zahraničí jako je Polsko, Maďarsko, Slovinsko, Rakousko, Německo, Norsko atd.

 

Česká asociace saunérů, zkráceně ČAS, je mladým sdružením saunérů, saunových animátorů, pracovníků wellness a SPA center. Slouží k výměně zkušeností mezi členy, vzájemné inspiraci, organizaci saunových eventů i zastupování zájmů členů. Nedílnou součástí aktivit je propagace saunování jako součásti zdravého životního stylu, a to během saunových akcí i v médiích.

ČAS je otevřena individuálním členům, především aktivním saunérům bez rozdílu místa působení i dodavatelům a provozovatelům saun, saunových světů a wellness resortů. ČAS propaguje zážitkové saunování a podporuje rozvoj tohoto oboru v ČR a navazuje kontakty s podobnými organizacemi v zahraničí. Pro své členy přináší možnost návštěvy saunových center v ČR i za hranicemi při různých příležitostech.

Zdroj a fotografie: saunéři.cz

SaunaFest na cestách připravil speciální saunové eventySaunaFest na cestách připravil speciální saunové eventySaunaFest na cestách připravil speciální saunové eventySaunaFest na cestách připravil speciální saunové eventy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka