Sauna Herbal Cup

Mistrovství v saunových esencích a ingrediencích se uskuteční v Relax centru Kolštejn

Zveme vás na saunovou událost podzimu - mezinárodní setkání v rámci cyklu SaunaFest na cestách. V Relax centru Kolštejn se uskuteční soutěž zaměřená na domácí saunové esence a ingredience, bylinky a další produkty pro zážitkové saunování. Nejlepší saunéři z ČR již dnes chystají speciální peelingy, medy, soli a esence. Pro návštěvníky vedle soutěžních ceremoniálů bude připraven bohatý program ve Vitálním světě i mimo něj.

Velká cena o pohár saunových esencí a ingrediencí SAUNA HERBAL CUP, setkání a mezinárodní soutěž se uskuteční v termínu 28. 11. – 1. 12. 2013 v rámci cyklu SaunaFest na cestách.

Zveme návštěvníky k účasti na tomto setkání, na skvělou saunovou podívanou i poznání a doprovodné aktivity. Můžete si také vytvořit svůj vlastní peeling na připraveném workshopu! Speciální pobytový balíček si prohlédněte dole.

Saunéři, zapojte se do soutěže!

Pokud jste saunér, saunový animátor, provozujete saunu - zúčastněte se soutěže peelingů a dalších ingrediencí. Předveďte svoje umění! Výsledky budou zahrnuty do světové tabulky saunového mistrovství - saunaranking.com!

Na podzim 2013 zavítá SaunaFest na cestách do Jeseníků, do Relax centra Kolštejn. Vyhlášený komplex svým jedinečným přístupem k detailům, přírodním materiálům, keltským podtextem a bylinám spolupořádá společně s Českou asociaci wellness další unikátní projekt spojený se zážitkovým saunováním, Sauna Herbal Cup s podtitulem Velká cena o pohár saunových esencí. Důraz na přírodní ingredience, esence a byliny je výzvou i pro zkušeného saunéra. Přijměte tedy naše pozvání a poctěte nás i návštěvníky Relax centra Kolštejn svou přítomností v pozici soutěžícího saunéra. Utkejte se s dalšími evropskými saunéry a posuňte své hranice o kousek dál a výš. Třídenní zajímavý, zábavný i vzdělávací program Vás zaujme nejen samotným místem, konceptem soutěže, rodinným zázemím, ale také novým pohledem na práci saunérů.

Předmětem soutěže jsou přírodní esence a vlastnoručně připravené směsi z přírodních ingrediencí. Oceníme rovněž Vaši techniku a show, kterou jste natolik výjimeční. Připravena je sauna s kapacitou cca 25 osob, s osvětlením a ozvučením, která splňuje podmínky pro realizaci menších saunových ceremoniálů. Rozměry této sauny jsou: šířka 340 cm, délka 340 cm, výška 245 cm. Odměnou Vám bude nejen hřejivý pocit z překrásného pobytu v Relax centru Kolštejn, produkty z vlastního pivovaru, které Relax centrum Kolštejn ve svých sklepeních úspěšně provozuje, ale především setkání s dalšími saunéry.

Výchozí pozici mají všichni stejnou, budete tím nejlepším saunérem v rámci Sauna Herbal Cup 2013 právě Vy?

Náklady na ubytování s polopenzí činí 450 Kč/os./noc
Startovné do soutěže činí 520 Kč
Soutěžíme o poháry a skvělé ceny!

Ke stažení:

Deutsch:

English:

Pořadatelé: Pavel Hofrichter, SaunaFest, 603 840 883
Tomáš Drápal, Relax centrum Kolštejn, 736 632 039

http://www.facebook.com/SaunaFestChampionship

 

Sauna Herbal Cup 2013 - speciální pobytový balíček

Cena od 3.490 Kč/osobu!
Pobyt nabytý nevšedními wellness zážitky. 
Rakousko, Maďarsko, Chorvatsko, Německo, Itálie - ze všech těchto a dalších zemí za Vámi přijedou saunéři profesionálové, aby se utkali o titul nejlepšího saunéra v soutěži SAUNA HERBAL CUP 2013 a ukázali to nejlepší, co se v současnosti na poli saunových ceremoniálů odehrává! 

Prožijte tři dny intenzivního wellness, saunování až do půlnoci, saunových ceremoniálů mistrů svého řemesla z mnoha evropských zemí. Máme pro Vás připraven atraktivní a jedinečný program, jehož součástí je pro každou osobu: 

- 2x komfortní ubytování ve Wellness hotelu Kolštejn*** 
- 2x bohatá bufetová snídaně v nové snídaně hotelu 
- 2x tříchodová večeře v hotelové restauraci s vlastním pivovarem (tři druhy vlastního piva včetně pivního speciálu při příležitosti konání mezinárodní soutěže SAUNA HERBAL CUP) 
- 2x vstup do Vitálního světa během konání SAUNA HERBAL CUP - vždy na 3 hodiny (1x pátek, 1x sobota) + 4x vstup na saunový ceremoniál během soutěže SAUNA HERBAL CUP (2x v pátek, 2x v sobotu) 
- 1x vstup do Vitálního světa během saunové noci v pátek 29. 11. od 21:00 do 24:00 
- 2x vstup do hotelového bazénu během pobytu zdarma 
- 1x 25 minutová masáž lávovými kameny či bylinnými měšci dle přání klienta (recepce Vás bude kontaktovat ohledně volby procedury během týdne 25. - 27. 11. 2013) 
- Vstup zdarma na workshopy a tematické přednášky během konání celé soutěže SAUNA HERBAL CUP – program ke shlédnutí na www.vitalni-svet.cz (byliny, zdravý způsob života, konopí a pivo ve wellness, trendy v saunování, saunové ceremoniály) 
- sobotní večer s živou hudbou k tanci i poslechu v hotelové restauraci 
- hotelové parkování 
- ručníkový servis na pokoji 
- internetové připojení 
- ubytovací a lázeňské poplatky 


Důležité doplnění informací pro ubytované hosty:
- pobyt je možné začít již čtvrteční nocí 28. 11. 2013, minimální délka pobytu při příjezdu na hotel ve čtvrtek jsou však 3 noci (součástí služeb v ceně čtvrtečního dne je vstup do hotelového bazénu, vitálního světa zdarma, účast na přednáškách pro uzavřenou společnost již ve čtvrtek, polopenze), 
- každý další vstup do Vitálního světa nad rámec 2 vstupů v ceně pobytu je možné pro ubytované hosty dokoupit za zvýhodněnou cenu +250 Kč/os./2 hodiny (v této ceně však nejsou zahrnuty saunové ceremoniály, 
- každý další ceremoniál nad rámec 4 saunových ceremoniálů, jež jsou součástí ceny pobytu, bude možné dle zájmu dokoupit přímo na recepci za cenu 60 Kč/os./ceremoniál (vstupenka na ceremoniál včetně saunového prádla).

Eshop - možnost nákupu zde.

Přihlášení účastníci:
Antal Ildigo (Maďarsko), Ilonka Kunkic (Chorvatsko),Tibor Tsebedics (Rakousko), Luca Brighi (Itálie), Renato Cazzolato (Itálie), Jiří Sonntag (ČR), Lukáš Poluk (ČR), Helena Kopřivová (ČR). Další účastníci jsou v jednání. V programu počítáme až se 12 soutěžícími.

Sauna Herbal CupSauna Herbal CupSauna Herbal CupSauna Herbal CupSauna Herbal CupSauna Herbal CupSauna Herbal CupSauna Herbal CupSauna Herbal CupSauna Herbal CupSauna Herbal Cup

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka