Sauna Herbal Cup 2015 – v Branné se opět utkají přes 2 desítky saunérů ze 7 zemí Evropy

Soutěž saunérů v zážitkovém saunování pod názvem Sauna Herbal Cup 2015 přiláká do Jeseníků po dvou letech opět saunéry ze sedmi zemí Evropy. Mistrovství v zážitkovém saunování se zaměřením na přírodní esence a ingredience proběhne 26. – 29. listopadu 2015 již podruhé, a to v Relax centru Kolštejn v Branné.

Odborní porotci i návštěvníci saunového světa ohodnotí saunové ceremoniály - umění jednotlivých saunérů vytvořit v desetiminutovém představení tu správnou show, příjemnou atmosféru za pomoci hudby, speciálního osvětlení, netradičních vůní i nápaditých peelingů. Akce pořádaná pod záštitou mnoha odborných asociací představí poměrně nový obor zážitkového saunování veřejnosti.

Jak podotýká Tomáš Drápal, obchodní ředitel Relax centra Kolštejn, soutěž má posloužit i jako skvělá příležitost k navazování nových přátelství mezi saunéry, vzájemné inspiraci a výměně zkušeností. Jde o opravdový svátek zážitkového saunování, které obzvláště v chladných (pod)zimních dnech přijde vhod a je možné ho provozovat i v menších saunách.

Do Branné zve i odborník na zážitkové saunování, Pavel Hofrichter. Dodává, že zážitkové saunování je nyní velkým trendem a rozvíjející se novinkou nabízenou ve stále více wellness resortech. Nejen mezi soutěžícími, ale i mezi samotnými porotci, počítá SaunaFest s účastí zahraniční špičky v oblasti zážitkového saunování. Víkend je obohacen o doprovodný program a zajímavé workshopy pro soutěžící i návštěvníky.

Měsíc před zahájením soutěže s nezvykle vysokým počtem saunérů ze 7 zemí Evropy byl navíc na internetových stránkách www.vitalni-svet.cz spuštěn předprodej vstupenek na saunová zážitková představení.

Akce je pořádána se záštitou odborných asociací: Asociace bazénů a saun, Asociace pracovníků v regeneraci, Česká asociace saunérů, Asociace hotelů a restaurací ČR, Olomoucký kraj.

Za poskytnuté fotografie děkujeme panu Tomáši Drápalovi z Relax centra Kolštejn.

Sauna Herbal Cup 2015 – v Branné se opět utkají přes 2 desítky saunérů ze 7 zemí Evropy Kolštejnský matador Jirka SonntagSauna Herbal Cup 2015 – v Branné se opět utkají přes 2 desítky saunérů ze 7 zemí Evropy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka