SAMÁ VODA v Aquaparku Centra Babylon Liberec

Liberecký Aquapark CENTRA BABYLON se přidal spolu s dalšími českými vodními areály do projektu Aqua United 2010, který je pořádán při příležitosti Světového dne vody. Po celý týden od 22. do 28. 3. 2010 jsme pro Vás připravili program plný nevšedních zážitků.

Od pondělí do neděle můžete denně v rámci vstupného vyzkoušet Aquazorbing – adrenalinově vykutálenou chůzi po vodní hladině. V uzavřené plastové kouli budete bezpečně dovádět, procházet se v bazénu v prostorách Átriové haly, ale i hubnout. Nechte se zavřít do speciální plastové koule naplněné vzduchem. Poté Vás dokutálíme na vodní hladinu. Co se bude dít dál záleží jen a jen na Vás. Pět minut Vám bude stačit k úplnému vyčerpání, ale zážitek z této „jízdy“ rozhodně stojí za to.

V úterý 23. 3. od 18 hodin se s námi na dvě hodiny potopte do hlubin Aquaparku. Že to neumíte? Škola potápění Snakesub Vás to naučí. Vybavení Vám zapůjčíme a lekce potápění je již zahrnuta v ceně vstupného do Aquaparku. Sobotní večer (27. 3.) patří „naháčům“. V Aquaparku se bude konat Jarní naturistická party. Své šaty a společenské postavení zanechte v šatně a pojďte se s námi bavit! Čeká Vás soutěž o nejkrásněji pomalovaná těla, živá hudba, aquazorbing, čtyři tobogány, saunování a spousta zábavy. Přivítejte jaro netradičně!

Do libereckého Aquaparku CENTRA BABYLON se pohodlně dostanete ze všech koutů České republiky. Z Prahy trvá cesta necelou hodinu jízdy (R35). Ještě jste u nás nebyli? Budete překvapeni, co všechno zde naleznete: soustavu bazénů, čtyři tobogány - Dráček, Anakonda, temná Galaxie s vodní clonou tvářící se jako zeď, a Tornádo - unikátní adrenalinový space-bowl pro odvážné, sto metrů síťových prolézaček - tunelů ve výšce přes deset metrů nad hladinou vody, romantické jeskyně, divokou řeku, unikátní akvária s mořskou faunou, whirlpooly; vodotrysky a gejzíry, vodní a podvodní masáže, saunu a římskou páru, relaxační zóny a bary s občerstvením. Teplota vody v bazénech je 30°C. Zima Vám u nás rozhodně nebude.

V libereckém Centru Babylon na Vás čeká „samá voda“ a to nejen v Aquaparku, ale i v iQparku, který se nachází pod stejnou střechou. Jednu z expozic iQparku podpořila Veolia voda, která je také partnerem celého projektu Aqua United 2010. Experimentům se meze nekladou. Připravena je pro Vás vodní kaskáda simulující tok vody, na které si můžete postavit mlýnek jako na potoce, přehradu či stavidlo. V dalším bazénku naleznete různé druhy konstrukcí vodních pump, včetně takových „lahůdek“ jako je Archimedova spirála. Na vlastní oči uvidíte, jak funguje malá vodní elektrárna a nebo i tak obyčejná věc, jakou je splachovací záchod. Už se Vám někdy podařilo roztočit na vodní hladině 200 kilogramovou kouli? V iQparku se Vám to určitě povede. A kdyby náhodou ne, tak se před světem můžete schovat do bublin v našem obřím bublifuku. Zkrátka v libereckém Centru Babylon naleznete zábavu pro celou rodinu, za každého počasí a po celý rok!

SAMÁ VODA v Aquaparku Centra Babylon LiberecSAMÁ VODA v Aquaparku Centra Babylon LiberecSAMÁ VODA v Aquaparku Centra Babylon LiberecSAMÁ VODA v Aquaparku Centra Babylon LiberecSAMÁ VODA v Aquaparku Centra Babylon Liberec

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka