RunTour spustila registrace a odkryla termíny 2014

Týdny čekání jsou u konce. Běžecký seriál Česká pojišťovna Mizuno RunTour odkryl všechny informace pro svůj třetí ročník a spustil registrace do jednotlivých závodů. Ten první v Českých Budějovicích je na programu 26. dubna. A rozhodně se vyplatí registrovat včas. Sedm set nejrychleji přihlášených běžců na každý závod získá v rámci startovního balíčku zdarma funkční tričko, a to pro každý závod v jiné barvě.

Každý ze závodů oblíbeného běžeckého seriálu se skládá ze dvou dospělých tras na 5 a 10 kilometrů, a dvou dětských na 500 a 1 000 metrů. Termínová listina závodů, která má opět sedm zastávek po celém Česku, vyvrcholí tradičně v Praze v sobotu 4. října. Mezitím RunTour rozběhne České Budějovice, Plzeň, Hradec Králové, Liberec, Brno a Olomouc. V loňském roce byl každý ze sedmi závodů s rekordní účastí, takže má RunTour na co navazovat.

 

Do nového ročníku navíc běžecký seriál odkryl několik novinek. Různobarevná trička pro každý závod jsme již zmínili, ale nově se také dočká každý účastník v cíli pamětní medaile. Doposud je dostávali pouze závodníci dětských běhů. Ti si i nadále mohou vybrat ze dvou distancí, běhu na 500 a 1 000 metrů.

 

Startovné při online platbě stojí na 10kilometrovou trať 450 Kč a na 5kilometrovou 350 Kč. Na místě si závodníci připlatí stokorunu. Pro děti je online registrace zdarma, na místě zaplatí 50 Kč. Z každého startovného putuje již tradičně 50 Kč na charitativní účely. V loňském roce se díky běžcům a Nadaci České pojišťovny podařilo získat pro Dětské kardiocentrum FN Motol 750 tisíc Kč.

 

Nově účastníci RunTour dostanou vlastní uživatelský účet s unikátním ID číslem, díky kterému budou snadno ovládat registrace, prohlížet si vlastní fotografie ze závodů i sledovat své dosavadní výsledky v seriálu.

 

Více informací o seriálu a také možnost se přihlásit najdete na internetových stránkách.

 

Termínová listina RunTour 2014:

 

26. 4. České Budějovice

17. 5. Plzeň

14. 6. Hradec Králové

19. 7. Liberec

23. 8. Brno

19. 9. Olomouc

4. 10. Praha

 

Fotografie poskytl Richard Valoušek, Mather Activation s.r.o – děkujeme.

RunTour OlomoucRunTour OlomoucRunTour Brno

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka