RunTour 2016 bude mít rovných deset závodů!

Nově se poběží na trati slavné Velké Pardubické

Minulý rok to nevyšlo a RunTour zůstala u osmi běhů. Možná i proto se nyní pořadatelé populárního běžeckého seriálu rozhodli udělat hned dvojí rozšíření. V roce 2016 zaplní termínovku rovnými deseti závody. Nově se RunTour poběží v Ústí nad Labem a Pardubicích.

“Když jsme se našich běžců na konci roku ptali, v jakém novém městě by se chtěli s RunTour proběhnout, hned třetina z nich se vyslovila pro Pardubice. Jsme moc rádi, že jsme jim mohli takhle rychle vyjít vstříc. Navíc jsme stále přemýšleli, jak do seriálu vložit něco zcela nového a já věřím, že právě tento závod je tím skvělým bonusem,” prozradil Jan Dvořák z organizačního týmu RunTour.

Termín závodu zatím jasný není. “Přesné datum startu zatím řešíme, ale rádi bychom ho do startu registrací na konci listopadu zveřejnili,” říká Dvořák. Ten zároveň prozradil, kudy povede samotná trať. “Bude to lehce trailový závod na místním slavném závodišti, kde se každoročně koná Velká Pardubická. Je to spojené i s tím, že náš generální partner Česká pojišťovna, je významným partnerem tohoto závodu i závodiště,” upřesňuje člen organizačního týmu.

Je zřejmé, že další informace se dozvíme do konce listopadu. Otázka zní, zda nás pořadatelé do té doby ještě něčím nepřekvapí. Stačí si připomenout, že minulý týden zveřejnili informaci, že vyrobí na 180 koulí pro své nejvěrnější běžce. Rozhodně se tak máme na co těšit.

Fotografie zaslal Richard Valoušek PR Manager, Geometry Global Prague – děkujeme.

RunTour 2016 bude mít rovných deset závodů! RunTour 2016 bude mít rovných deset závodů!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka