Rozhýbejte se na Capro Team Show

Chcete si jen tak zacvičit, zkusit, jestli by vám vyhovovaly lekce aerobiku, nebo třeba powerjógy? Nebylo by pro vás náročné cvičení pilates, a o co jde třeba při balantes? Odpovědi na tyto otázky nabídne již 5. ročník sportovní akce Capro team show, akce, která je určena pro nejširší veřejnost a která se bude konat v sobotu 23. ledna v pražském sportovním centru UK Praha – Hostivař. Na co se můžete těšit?

Ve čtyřech sálech se představí bezmála 30 lektorů Capro Teamu, mezi jinými Jana Havrdová, Vašek Krejčík, Michal Šubr, Katka Bímanová, Roman Ondrášek, Katka Velínská, Bára Šulcová a řada dalších. Připravena jsou i ukázková vystoupení dětských sportovních týmů a bohatá tombola, akce se zúčastní i řada vystavovatelů z oblasti výživy, sportovního oblečení. Připraven je i další zajímavý program, můžete se seznámit např. s fitness novinkou H.E.A.T. programem který vycházející z přirozeného lidského pohybu, chůze. Na programu budou i ukázková vystoupení dětských sportovních týmů a praktická ukázka Nordic Walkingu - chůze se speciálními holemi pod vedením zkušeného instruktora.

Vstup na akci je zcela zdarma. Program bude probíhat od 9 do cca 16 hodin. Během celého dne bude možné využít nabídku preventivního zdravotního programu, který zahrnuje: měření hustoty kostí, měření krevního tlaku a pulsu a také měření tělesného tuku. Cena za toto kompletní vyšetření je 180,-.
A pár rad na závěr: V hale je kvalitní zázemí s možností využít sprchy. Pokud si během akce budete chtít zamknout své věci do šatní skříňky, nezapomeňte si vlastní visací zámek. Otevřen bude také bufet s teplými a studenými nápoji. Přestože množství účastníků není nijak omezeno, doporučujeme registraci na stránkách www.capro.cz. Registrovaní účastníci obdrží na svůj mail před akcí aktuální informace a jen registrovaní účastníci budou zařazeni do tomboly.

Sportovní centrum UK Praha - Hostivař, Bruslařská 10, Praha 10, spojení – metro trasa „A“, stanice Skalka, poté busem č. 271 či 154 směr Hostivař, výstup stanice Gercenova.

Rozhýbejte se na Capro Team ShowRozhýbejte se na Capro Team ShowRozhýbejte se na Capro Team Show

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka