Rozhovor s Janem Bejdákem o DietFitness

u příležitosti příprav Výstavy pro podnikání a franchising

Koncept DietFitness se dobře rozvíjí, v Praze mohou příznivci nového životního stylu navštěvovat 2 pobočky - Kyje a Prosek. V průběhu prosince se otevírá další pobočka v nákupním centru Eden. DietFitness je určeno převážně lidem, kteří chtějí hubnout na základě logických principů nebo si chtějí udržet, či zvýšit svoji kondici. Autor konceptu a majitel DietFitness Jan Bejdák se připravuje také na Výstavu pro podnikání a franchising. Přinášíme vám zajímavý rozhovor.

1. Co očekáváte od Vaši prezentaci na výstavě pro podnikání a franchising?

DietFitness jako stříbrný partner Výstavy pro podnikání a franchising očekává od této výstavy nové zájemce o koncept DietFitness.

2. Jaké máte ambice na českém trhu a kolik máte momentálně poboček v Čechách?

K dnešnímu dni máme 2 pobočky a v nich dva spokojené franchisanty. V prosinci roku 2012 otvíráme další, v pořadí 3 pobočku v Praze, konkrétně na Praze 10. V lednu 2013 pak otvíráme první pobočku na Moravě.

3. Čím je vaše služba atraktivní pro klienty?

Z názvu Diet, či-li výživa a Fitness, neboli pohyb vyplývá, že se klienti mohou na pobočky DietFitness obrátit ve chvíli, kdy potřebují poradit s výživou a s tím jak se hýbat. DietFitness koncept funguje na bázi logických principů snižování nadbytečných kilogramů, nicméně na své si přijdou i ti klienti, kteří si chtějí svoji váhu udržet, zvýšit nebo udržet svoji momentální kondici. DietFitness je skutečně jediným koncept podobného typu, který využívá při svém provozu speciálních měřičů TF, které výrazným způsobem napomáhají k dosahování cílů jednotlivých klientů.

Dále se podívejte na video:

 

Rozhovor s Janem Bejdákem o DietFitnessRozhovor s Janem Bejdákem o DietFitnessRozhovor s Janem Bejdákem o DietFitnessRozhovor s Janem Bejdákem o DietFitness

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka