Rozhovor s Andreasem Koflerem o vzniku Sauna EM

V květnu se v italském luxusním resortu QUELLENHOF uskutečnilo mistrovství Evropy v saunových ceremoniálech Sauna EM. Přečtěte si rozhovor s hlavním organizátorem o tom, co ho vedlo k pořádání této akce. Samozřejmě ani redakce portálu nemohla na SAUNA EM chybět.

Co Vás vedlo k organizování Sauna EM?

V saunování se pořádá mnoho soutěží – mistrovství jednotlivých zemí, mezinárodní mistrovství některých zemí a také mistrovství světa. Tak jsme se ptali, proč neexistuje mistrovství Evropy? Na tuto akci jsme pozvali 22 nejlepších evropských saunérů z deseti zemí, kteří se tu mhou efektivně prezentovat.

Jak moc to bylo organizačně náročné?

Organizace tak velké akce jako je Sauna EM zabere také mnoho času na přípravy, musíte se dohodnout se všemi saunéry, zkontrolovat jejich lightscripty a hudbu – to je jedna část. Další část je zajistit kvalitní ubytování a občerstvení.

Proč se Sauna EM konalo právě v Hotelu Quellenhof?

My tu máme nejlepší evropské saunéry a ti potřebují na předvádění svých ceremoniálů také dobrou saunu. A ta tady v Quellenhofu jednoznačně je, proto jsme to chtěli dělat právě zde. Sauna je tu moderní, co se týče světelných efektů, kouřových efektů i hudby.

Rozhovor byl převzat a přeložen z Saunamagazin.at.

Na Sauna EM byla zastoupena i Česká republika. V porotě působil Saunový mág Pavel Hofrichter, jako soutěžící se zúčastnil Jaroslav Pallas a asistenta mu dělal Jiří Žákovský. Redakci našeho portálu vedl Jiří Bican. Skupinu doplnil p. Radovan Štícha a několik fanoušků z ČR.

Rozhovor s Andreasem Koflerem o vzniku Sauna EMRozhovor s Andreasem Koflerem o vzniku Sauna EM

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka