Rostlinná kosmetika proti stárnutí pleti

Bojujete proti stárnutí pleti? Tak přímo pro vás tu je nová rostlinná kosmetika Yves Rocher v prodeji od 27. srpna 2012. Šampon a maska s účinky proti stárnutí vlasů obsahující olej z kamélie, který mají vyživující, ochranné a opravné účinky na pokožku hlavy a strukturu vlasů.

PÉČE PROTI STÁRNUTÍ VLASŮ

 

KAMÉLIE
Původem pocházející z Asie, je známá díky vzácnému oleji, který zejména Japonci používají z důvodu jeho schopnosti zmírňovat proces stárnutí. Tento olej má vyživující, ochranné a opravné účinky na pokožku hlavy a strukturu vlasu. Používá se také jako péče na suché  a oslabené vlasy.
Výzkumné laboratoře Rostlinné kosmetiky Yves Rocher spojily kamélii s výtažky z červeného vína, které stimulují mikrocirkulaci v pokožce hlavy. Toto spojení má proto vyšší účinek proti stárnutí pokožky hlavy a vlasů samotných.

 

ŠAMPON S ÚČINKEM PROTI STÁRNUTÍ VLASŮ
Obnovte přirozenou vitalitu svých vlasů.
Dvojitý účinek šamponu, který stimuluje mikrocirkulaci v pokožce hlavy a pečuje o jednotlivá vlasová vlákna. Vlasy jsou revitalizované, lesklé, silné a viditelně krásnější.
Flakon 200 ml – 139 Kč

 

MASKA S ÚČINKEM PROTI STÁRNUTÍ VLASŮ
Dodejte sílu a hustotu svým vlasům.
Dvojitý revitalizační účinek masky stimuluje mikrocirkulaci v pokožce hlavy a zvyšuje hustotu vlasů. Vlasy získávají intenzivní lesk, jsou vyživené, odolnější a jejich struktura je obnovená.
Výrobky neobsahují silikony, parabeny ani umělá barviva.
Kelímek 150 ml – 229 Kč

 

Fotografie poskytla L.Tomišková, Public Relations pro ČR a SR, YVES ROCHER spol. s r.o.

Rostlinná kosmetika proti stárnutí pletiRostlinná kosmetika proti stárnutí pleti

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka