Rolletic®

Rolletic® je unikátní masážní stroj, který jako jedno z mála zařízení na trhu dokáže opravdu efektivně a hlavně dlouhodobě tvarovat postavu, zpevnit problematické partie a odstranit nebo alespoň zmírnit problémy s celulitidou. Je určený zejména pro salony a centra zabývající se hubnutím, formováním postavy a řešením problémů celulitidy.

Rolletic® využívá jednu z metod tradiční čínské medicíny. Stimulační účinky se dosahují pomocí masáže v oblastech akupunkturních drah a zasahují všechny části těla. Rolletic zmenšuje objem masírovaných partií, zpevňuje svaly a odbourává tukové polštáře. Podporuje prokrvování, urychluje látkovou výměnu a přispívá ke správnému fungování lymfatického systému.

Díky jeho výrazným účinkům na lidské tělo, jednoduché obsluze a bezporuchového provozu se Rolletic zařadil do nabídky většiny studií péče o tělo. Stále častěji je používán i pro cvičení doma. Při nákupu je ale třeba být obezřetný. Na trhu dnes Rolletic kopíruje mnoho výrobců zejména z Polska a Slovenska, avšak jenom ten pravý může nést název „Rolletic Original.“

 

Fotografie: archiv firmy Beauty Systems s.r.o., děkujeme za poskytnutí.

Rolletic®Rolletic®

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka