Retro oslava - 10 let Ski areálu Razula

NOVÝ TERMÍN - 1.2.2014

Ski areál Razula Velké Karlovice slaví v letošní zimní sezóně 10 let existence. Buďte u stylové retro oslavy, která se uskuteční v novém termínu sobotu 1. února 2014. Na hlavní sjezdovce Razula bude v tento den připraven celodenní zábavný program pro děti i dospělé. Věříme, že pozdější termín nám umožní uspořádat důstojnou a atraktivní oslavu se vším, co k tomu patří a zejména s krásným lyžováním.

Pro návštěvníky bude připraven zábavný program na hlavní sjezdovce Razula.

 

  • Těšit se můžete například na testování nových modelů lyží LUSTI a to v kontrastu s možností testování staršího lyžařského vybavení.
  • V sobotu bude u Gril srubu Razula zahájena výstava historických pohlednic nazvaná „Půl století proměn“, která ukazuje, jak výrazně se v průběhu let změnilo karlovické údolí Léskové. Výstava zde bude k vidění až do konce zimní sezóny.
  • Pro návštěvníky bude dále připraveno soutěžní odpoledne, v němž se mohou utkat v neobvyklých lyžařských disciplínách, mj. v běhu do vrchu na sněžnících nebo na  překážkové dráze pro mistry lyžaře.
  • Zlatým hřebem bude soutěž v synchronizovaných jízdách na lyžích, do níž se mohou zapojit zájemci z řad široké veřejnosti v různě početných skupinách od dvou do šesti osob. Nezáleží ani tak na náročnosti sestavy nebo preciznosti provedení. Hodnotit se bude zejména originalita vystoupení či kostýmy, bonusové body mohou soutěžící dostat také za použití retro vybavení. Nejlepší týmy se mohou těšit na atraktivní ceny.
  • V 17 hodin bude k vidění vystoupení instruktorů lyžařské Tygří školky.
  • Nebude chybět ani sněžný bar a party s DJ na sněhu.

 

Kdo dorazí v dobovém kostýmu, bude mít slevu 50 % na skipas. Sleva na skipasy pro lyžaře v historickém oblečení platí i po celou neděli 5. ledna. I v neděli budou mít návštěvníci možnost využít bezplatného testování lyží LUSTI.

 

Fotografie archiv Resortu Valachy, poskytla M. Žáčková, PR manažer Resort Valachy Velké Karlovice. Děkujeme

Retro oslava - 10 let Ski areálu RazulaRetro oslava - 10 let Ski areálu RazulaRetro oslava - 10 let Ski areálu Razula

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka