Resort Valachy získal na Regiontouru cenu za Nejlepší golfový balíček

Turistický resort Valachy Velké Karlovice dosáhl významného ocenění na veletrhu cestovního ruchu Regiontour, který byl ve čtvrtek 12. ledna zahájen v Brně. Součástí zahajovacího dne Regiontouru je tradičně vyhlašování výsledků Velké ceny cestovního ruchu, jejímž cílem je zviditelnit výjimečné a vysoce kvalitní počiny a upozornit na atraktivní novinky. Resort Valachy získal Velkou cenu cestovního ruchu v kategorii Nejlepší golfový balíček za tématický pobyt Golf v Beskydech.

„Golfová“ kategorie byla na Regiontouru vyhlašována vůbec poprvé. „Tento zvýhodněný pobyt pro hráče golfu jsme začali nabízet v roce 2011, po dokončení nového devítijamkového Golfového hřiště Horal u našeho hotelu Horal. Pobytový balíček vznikl díky spolupráci s třemi dalšími golfovými hřišti v okolí – Čeladnou, Ostravicí a Rožnovem pod Radhoštěm,“ uvedl marketingový manažer resortu Valachy Michal Vala.

Pobyt Golf v Beskydech mohou hráči využít při ubytování v hotelech Lanterna nebo Horal v resortu Valachy. V ceně je zahrnutý volný vstup na všechna čtyři beskydská golfová hřiště vzdálená od sebe do půl hodiny cesty autem, snídaně či polopenze (dle zvoleného hotelu), jedna až dvě masáže (dle délky pobytu) a volný vstup do hotelových relaxačních center a termálních bazénů Wellness Horal se slanou vodou vyhřívanou na 36°C. „Díky tomuto propojení mohou hráči každý den strávit na jiném hřišti a večer relaxovat v moderních hotelových wellness centrech. Díky krásné přírodě Beskyd se přímo nabízí i spojení s dalšími aktivitami – turistikou či cyklistikou. Okolí resortu Valachy je protkáno řadou značených tras,“ dodal Michal Vala.

Speciální nabídka byla připravena i pro doprovod golfistů, kteří golf nehrají. Místo bezplatné hry na golfových hřištích zahrnuje cena pobytu kosmetické ošetření a relaxační masáže.

Golf v Beskydech je připraven pro pobyty na 2 a 4 noci. Poprvé byl nabízen návštěvníkům v roce 2011 a bude v nabídce resortu Valachy také v roce 2012.

Resort Valachy získal na Regiontouru cenu za Nejlepší golfový balíčekResort Valachy získal na Regiontouru cenu za Nejlepší golfový balíček

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka