Resort Valachy chystá terénní běžecký závod pro dospělé i děti

Resort Valachy chystá na neděli 4. listopadu 2012 terénní běžecký závod „Běhej Valachy“. Sportovci všeho věku při něm mohou poměřit své síly na několika tratích, z nichž nejkratší pro děti měří 300 metrů a nejdelší pro zkušené závodníky 11 kilometrů členitým valašským terénem. Pro účastníky bude také připraven doprovodný program. Dětské závody startují v 11 hodin, hlavní závod ve 12 hodin.

„Jde o nultý ročník, rádi bychom ze závodu vytvořili zcela novou tradici. Pořádáme již dvě podobné sportovní události - v zimě lyžařský závod Razula Open Cup a v létě minitriatlon Valachyman. Samostatný běžecký závod je novinkou,“ uvedl jeden z organizátorů Michal Vala.

 

Registrace závodníků probíhá on-line na www.valachy.cz/behej-valachy nebo na místě v den závodu do 11:00. Startovné ve výši symbolických 100 Kč zahrnuje mj. občerstvení (jídlo a nápoj), vítězové budou odměněni vouchery na relaxaci od Resortu Valachy a drobnou elektronikou a dalšími dárky od partnerů. Sportovci mohou po závodu využít sprchy v hotelu Galik. Pro účastníky bude také připraven doprovodný program.

Dětské závody startují v 11 hodin, hlavní závod ve 12 hodin.

 

Tratě závodu

  • Hlavní trať 11 km – charakter terénního krosu / trail runningu. Trasa využívá především lesní cesty, pěšiny a kratší asfaltový úsek. Vede přes zajímavá místa, nádhernou podzimní přírodou s četnými výhledy do okolí. Je dostatečně náročná, své dělá hlavně převýšení cca 400 metrů.
  • Trať 4,2 km – kratší varianta hlavní trati pro juniory a méně zdatné sportovce.
  • Dětské tratě – v blízkosti hotelu Galik v délce 300, 600 a 900 metrů.

 

Hotel Galik pro závodníky i další návštěvníky připravuje na celý prodloužený víkend gurmánské Myslivecké menu. Od 1. do 4. listopadu bude v nabídce bažantí vývar, jelení hřbet na grilu, jelení kýta na smetaně, guláš z divokého kance, pečená kačena s červeným zelím a knedlíkem nebo zaječí ragú s brusinkami. Sportovní i gurmánské zážitky mohou návštěvníci završit relaxací a koupáním ve Wellness Horal v 3,5 km vzdáleném hotelu Horal.

Resort Valachy chystá terénní běžecký závod pro dospělé i dětiResort Valachy chystá terénní běžecký závod pro dospělé i děti

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka