Resort Hrubá Voda během února obohatí nejen příběhy z Tater

Nejen nádherné zimní počasí přispívá k tomu, že areál v Hrubé Vodě žije životy a zážitky mnoha jeho návštěvníků. Již nadcházející víkend bude Sauna Arena hostit další zajímavou akci pro širokou veřejnost. Hned 4 saunéři ze Slovenska přijedou do velké zážitkové Sauna Areny v Hrubé Vodě, aby dotvořili pohodovou atmosféru v místním saunovém komplexu. 5 saunových ceremoniálů během sobotní saunové noci předvedou saunéři z Rajeckých Teplic, Bešeňové, Sence a dalších míst Slovenska.

Na krásný program s „Tatranskou“ tematikou navazuje speciální tematické menu restaurace Hluboký dvůr, kde budete moci ochutnat od pátku 3. února do neděle 5. února nespočet slovenských pochoutek.

Nesmíme zapomenout na prodloužení provozní doby ski areálu, kde se od konce ledna lyžuje již každý den. Komfortní 4sedačková lanovka je v provozu 6 dní z týdne, každý den jsou v provozu vleky a dětská poma. Večerní lyžování ve ski areálu Hrubá Voda lze využít každý den kromě pondělí a středy, kdy na svahu probíhají tréninky či jiné soukromé akce.

Druhý únorový týden se nese v celém areálu v duchu svátku zamilovaných. Privátní wellness, speciální romantické wellness pobyty či bobová dráha s vybranými boby pro zamilované zdarma.

Třetí týden se můžeme opět těšit na příběhy a vůně linoucí se ze Sauna Areny. Tentokrát mezi návštěvníky venkovní zážitkové sauny přivítají 3 saunéři z Česka, kteří nás okouzlí přírodními vůněmi a macaráty z bylin, stromů.

Fotografie zaslal Ing. Tomáš Drápal, obchodní ředitel Resortu Hrubá Voda – děkujeme.

Resort Hrubá Voda během února obohatí nejen příběhy z Tater Resort Hrubá Voda během února obohatí nejen příběhy z Tater Resort Hrubá Voda během února obohatí nejen příběhy z Tater

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka