Řešíš/Hřešíš

oboustranná kuchařka Anny Linhartové nabízí recepty v souladu s metodou Metabolic Balance

Herečka a zapálená kuchařka Anna Kameníková (dříve Linhartová) dobře ví, že jsou chvíle, kdy člověk řeší, kolik a co má jíst, protože se váha zasekla na nepříjemně vysokém čísle. Zároveň ale existují okamžiky, kdy jdou předsevzetí ohledně správné životosprávy stranou a vypadá to, že všechny problémy dokáže vyřešit jen velký kus čokoládového dortu. Řešit, nebo Hřešit?

Teď máte na výběr díky jednoduché, hravé, bohémsky rozevláté a oboustranně řešené kuchařce.

Zdravé recepty z části Řešíš  jsou sestavené v souladu s metodou Metabolic Balance, která zaručuje úbytek váhy, ale i výrazné zlepšení zdravotních obtíží. V rámci ní se na základě krevního rozboru a dalších zdravotních parametrů sestaví jídelní plán, který je individuálně přizpůsobený na míru metabolismu každého jedince. „Podle metody Metabolic Balance jsem se začala stravovat zhruba před dvěma lety. Fyzicky mi bylo skvěle. A protože mám jídlo hrozně ráda, začala jsem vymýšlet recepty podle této metody tak, aby mně i mému okolí chutnaly,“ vysvětluje Anna Kameníková, co bylo prvním impulzem k vytvoření kuchařky. Protože je ale zastánkyní rovnováhy a „řešící“ a „hřešící“ období se u ní střídají, ke zdravým receptům postupně začaly přibývat i ty „nezdravé“, až z toho vznikla celá kniha. Podle výživové odbornice Magadaleny Mikulandové není občasné hřešení s metodou Metabolic Balance v nesouladu: „Kniha Řešíš Hřešíš je krásné nahlédnutí do vaření podle Metabolic Balance. Nejvíce zaujme nejen svými originálními a chutnými recepty, ale též rozumným pohledem na život Metabolica. Nemusím přece pořád dodržovat!“.

Kuchařka je vhodná i pro úplné začátečníky a mladé lidi. „Naprostá většina použitých surovin je levná a recepty, i když jsou některé trochu časově náročnější, jsou jednoduché. Prostě bych ráda, aby mladí lidé začali vařit,“ dodává Anna Kameníková.

Metabolic Balance: http://www.studioprozeny.cz/hubnuti-metabolic-balance/metabolic-balance

Vydává Esence

Fotografie zaslala Anna Peňásová, 2media.cz s.r.o., děkujeme.

Řešíš/HřešíšŘešíš/Hřešíš

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka