Reprezentační ples českého aerobiku

Dne 8. prosince proběhl v Kladně slavnostní večer k 20. výročí Českého svazu aerobiku, fitness a tance FISAF.cz. Bohatá účast předních českých reprezentantů, současných mistrů světa a dalších hostů dokazovala, že český aerobik své příznivce v průběhu času rozhodně neztrácí.

Kromě hudby a tance proběhlo během slavnostního večera, kterým provázela prezidentka svazu Jana Havrdová, také vyhlášení deseti nejlepších klubů a ocenění jednotlivých reprezentantů. S vysokým bodovým náskokem zvítězilo Fitness centrum Báry a Hanky Šulcové, z něhož vzešly mimo jiné současné mistryně světa sestry Cihlářovi a Barbora Brabcová. Pavel Sirotek s Veronikou Šindelářovou se oficiálně rozloučili se závodní kariérou. „Ples k 20. Výročí založení Českého svazu aerobiku byl významnou událostí k rekapitulaci úspěchů sportovního aerobiku a fitness.

 

" V předvánočním čase byl ples jedinečnou událostí zakončující letošní sezónu a my bychom byli rádi, kdyby se tato událost stala i do budoucna tradičním setkáním závodníků, trenérů a dalších příznivců sportovního aerobiku a fitness,” říká prezidentka svazu Jana Havrdová.

 

Zakladatelka Českého svazu aerobiku Jitka Polášková, která zemřela před necelými dvěma lety, byla na plese oficiálně uvedená do Síně slávy. Bohumila Řešátková, která také stála u zrodu Českého svazu aerobiku, zhodnotila zrod svazu jako nejlepší část svého profesního života.

 

 

zdroj fotografií: poskytla Petra Fuksová, Junior Manager agentury RHA, za Český svaz aerobiku, fitness a tance FISAF

 


Reprezentační ples českého aerobikuReprezentační ples českého aerobikuReprezentační ples českého aerobikuReprezentační ples českého aerobiku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka