Remineralizační zábal

Tento zábal je kombinací hydromasáže ve vířivé vaně, peelingové masáže a zábalu celého těla z mořských řas. Aktivuje metabolismus, odstraňuje škodlivé látky a působí na zkvalitnění a zjemnění pokožky celého těla. Pozitivně ovlivňuje celý organismus.

Wellness Hotel Frymburk nabízí ve svém rozsáhlém WELLNESS & SPA celou řadu zajímavých procedur. Vedle thajských masáží jsou to zábaly, kosmetická a tělová ošetření, různé druhy hydromasáží, koupelí a lázní. Tentokrát jsem vyzkoušel proceduru Remineralizační zábal a odcházel jsem velmi spokojen. Jedná se o příjemnou proceduru, při níž si dokonale odpočinete. Nejdříve je připravena hydromasážní vana, v místnosti kde se pro navození atmosféry střídají různé barvy. Masáž je to důkladná, není to jen takové posezení ve vířivce. Po 20 minutách jsem se přesunul do místnosti s lehátkem a procedura pokračuje peelingem celého těla a poté natřením těla směsí mořských řas. Je to velmi relaxační, stejně jako následné poležení v příjemném teple - zabalený do igelitu, prostěradla a ručníků. Po půlhodině relaxu se mi nechtělo ani vstávat. Procedura skončí osprchováním (dokonce terapeutka pomůže s umytím zad). Nakonec je připraveno posezení u čaje a ovoce, v mém případě přišly vhod plátky kiwi a hrušky. Doporučuji také využít místní solnou jeskyni a nechat tak doznít účinky remineralizačního zábalu.

Rád každému zábal doporučím, protože je to opravdu velký relax a navíc je to i užitečná procedura pro organismus. Jako bonus pak máte jemnou pokožku. Celá procedura trvá 90 minut a její cena činí 590,- Kč.

 

Remineralizační zábalRemineralizační zábalRemineralizační zábal

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka