Relaxace i sport na hotelu Velveta

Navštívili jsme hotel Velveta, který se nachází v Krkonoších na okraji Špindlerova Mlýna. Ocenili jsme pestrou wellness nabídku, pohodovou atmosféru a domácí prostředí. Zjistili jsme, že dokonalé wellness tvoří detaily. Potěšilo nás, že celý hotel je nekuřácký, všude je k dispozici pitný režim - pramenitá voda s citróny ve skleněných džbánech. K relaxaci a pohodě přispívají i nově instalované obrazy s dekorací.

Hotel Velveta je zasazen do přírodního prostředí, přesto rušný Špindlerův Mlýn je nedaleko. V hotelu najdete relaxační lázně - wellness centrum nabízející řadu zajímavých služeb. Vyzkoušeli jsme wellness oázu - Římské lázně. V centru výborně architektonicky ztvárněného prostoru naleznete velkou vířivku, nechybí prohřívárna se slanou mlhou nebo parní lázeň s aromatickou terapií. Relaxace za zvuků esoterické hudby vás naladí před masáží, která probíhá v místnostech se vstupem z relaxačního centra. Využít můžete i solární louku nebo upravenou terasu s výhledem do okolní přírody. Pro ochlazení slouží zážitkové sprchy.

Centrum masáží nabízí regenerační procedury, uvolnění nebo rozmazlovací masáže. V nabídce je Reiky, lávové kameny, havajská masáž LOMI LOMI, anticelulitidní masáže, breussova masáž nebo klasické masáže. Využít můžete také kosmetickou péči. Oblíbené jsou zábaly, léčivé bylinné perličkové koupele či aromaterapie.

Ubytování je poskytováno v 29 prostorných pokojích, většinou s balkónem.

Velmi příjemně překvapeni jsme byli při ochutnání zdejších pokrmů. Výborná jídla vyvážené chuti jsme si opravdu užili. Zdejší restauraci tedy dáváme sedm hvězdiček. Prostor restaurace je velmi příjemný, uprostřed se nachází ohniště pro grilování mas. Restaurace pojme až 90 hostů a jistě oceníte praktické kulaté boxy pro příjemné posezení s přáteli.

Mezi sportovní aktivity bezpochyby patří turistika, cykloturistika a lyžování. Rádi bychom však upozornili na místní specialitu jíž je Priessnitz Walking. Odborný personál vám vysvětlí zásady pohybu se speciálními holemi na nordic walking. Severská chůze je pak propojena s dechovými cvičeními používanými v computerové kineziologii a ochlazováním končetin podle Vincence Priessnitze.

Před hotelem můžete využít hřiště, petanque, minigolf a další sportovní aktivity.

Návštěvu hotelu doporučujeme všem, kteří upřednostňují kvalitní služby, domácí až rodinnou atmosféru a chtějí prožít wellness víkend bez kompromisů.

Relaxace i sport na hotelu VelvetaRelaxace i sport na hotelu VelvetaRelaxace i sport na hotelu VelvetaRelaxace i sport na hotelu VelvetaRelaxace i sport na hotelu Velveta

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka