Relax neděle i v sobotu 22.10.

Výhodný pobyt na 1 noc se slevou 35% tentokrát platí i v sobotu 22.10. Získáte vyhlášenou snídani formou švédských stolů, večeři s teplým a studeným bufé a především vstup do relaxačního centra L-Spa i termálních bazénů Wellness Horal… Využijte výjimečnou sobotní nabídku a přijeďte na relax jen za 1090 Kč!

Dopřejte si příjemný start do nového týdne a užijte si nejen neděli na Valašsku s polopenzí a relaxací ve wellness a termálních bazénech za skvělou cenu. Všem gurmánům také doporučujeme rezervaci degustačního menu v zážitkové restauraci Vyhlídka. Nyní last minute relaxační pobyt ve Spa hotelu Lanterna i v sobotu 22.10.!

„Relaxační neděle patří mezi nejvyužívanější a nejoblíbenější balíčky u nás,“ řekla Zuzana Vašutová, vedoucí hotelu Lanterna. „Řada hostů hojně využívá lákavou nabídku ubytování, s polopenzí a vstupem do Wellness Horal neboL-Spa za nejlevnější možnou cenu. Od roku 2011 navíc se vstupem do krytých termálních bazénů v ceně pobytu," dodává Z. Vašutová.

Relaxační pobyt v luxusním prostředí horského hotelu uprostřed krásné beskydské přírody, je přímo ideální pro páry vyhledávající romantiku, komfort a relaxaci. Navíc můžete využít možnosti nevšedního gurmánského potěšení s degustačním menu v zážitkové restauraci Vyhlídka. Díky příplatku 150 Kč za osobu si mohou hoteloví hosté užít opravdu neobvyklý gurmánský zážitek. 

Relax neděle i v sobotu 22.10.Relax neděle i v sobotu 22.10.Relax neděle i v sobotu 22.10.Relax neděle i v sobotu 22.10.Relax neděle i v sobotu 22.10.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka