Relax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové noci

Saunová noc se uskuteční v saunách a saunových světech po celé ČR i v zahraničí 3.11.2012. V Relax centru Kolštejn připravují saunování při svíčkách, ve wellness čajovně se bude podávat Dračí dech, na návštěvníky čeká několik saunových ceremoniálů. Saunová noc v Relax centru Kolštejn bude celá v keltském stylu a přinese příjemná překvapení. Vydejte se do Branné v Jeseníkách a zažijte nevšední saunování!

"Vitální svět Relax centra Kolštejn bude v provozu již od 14:00 hodin pro všechny milovníky saunování. Od 20:00 začíná tematická saunová noc, kdy všem návštěvníkům  našeho dechberoucího Vitálního světa přinášíme novinku." zve Tomáš Drápal, ředitel resortu.

Tematický úvod saunové noci bude po svolání všech účastníků na keltský signální roh zahájen ve 20:00. Na začátku saunové noci provede zkušený saunér krátké zahájení saunové noci při svičkách. Všechny účastněné v tematicky laděném prostoru seznámí se správným způsobem saunování, otužování a očisty. K dispozici bude čerstvé ovoce a nabídka čajů z naši jedinečné wellness čajovny. "Pro letošní rok jsme pro všechny z Vás připravili již šestou čajovou směs - Dračí dech. V průběhu pobytu v našem komplexu saun budou moci hosté zdarma popíjet z nabídky šesti čajů. Po ukončení každého ze šesti saunových ceremoniálů bude připraveno osvěžení z čerstvého ovoce." doplňuje Tomáš Drápal.

Letošní Saunová noc upozorňuje na zdravé a správné saunování s akcentem na pravidelné saunování. "Pokud se budete pravidelně saunovat, nejlépe každý týden, získáte lepší imunitu, nebudete mít problém s chřipkou nebo nachlazením. Pokud již onemocníte, nemoci mají snažší průběh. Saunování kladně působí i na psychiku, což je obzvlášť na podzim kdy se dny zkracují hodně důležité." sděluje Pavel Hofrichter, člen představenstva České asociace wellness a pořadatel Saunové noci v ČR.

Program saunových ceremoniálů naleznete v příloze.

Fotografie: archiv Relax centrum Kolštejn.

Ke stažení
Relax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové noci (.pdf) 607,31 kB

Relax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové nociRelax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové nociRelax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové nociRelax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové nociRelax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové nociRelax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové nociRelax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové nociRelax centrum Kolštejn se zapojí do celorepublikové Saunové noci

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka