Rektorský sportovní den UK

18. května se uskuteční tradiční sportovní svátek Univerzity Karlovy – Rektorský sportovní den plný originálních aktivit jako je Nordic walking, squash, in line bruslení a další. Přijďte oslavit sportovní svátek naší nejstarší univerzity a zasportovat si!

Garantem letošního Rektorského sportovního dne je Ústav tělesné výchovy 2. a 3. lékařské fakulty UK. Jak už z názvu našeho ústavu je patrné, zařadili jsme do programu aktivity se zdravotními aspekty. Přidali jsme populární Nordic walking, jehož lekce budou koncipovány jako úvodní seznámení s problematikou chůze s holemi. Myslíme si, že tato disciplína je velmi vhodná zvláště pro zaměstnance. Jako druhou disciplínu se zdravotními hledisky, zařazujeme Slack line, která vám umožní nejen „veselé“ zážitky, ale i ukáže jaká je vaše rovnováha.

Celková nabídka pokrývá široké spektrum sportovních aktivit, které byly oproti loňskému programu ještě rozšířeny o in line a squash. Letos poprvé také zveme naše kolegy z univerzity 3. věku. V programu aerobiku naleznete Pilates a Power jogu, které vám doporučujeme. Ale i Nordic walking je činnost, kterou můžete ve vašem soukromém životě použít.

Rektorský sportovní den UKRektorský sportovní den UK

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka