Rakouské wellness se západem slunce

V rakouském městečku Frauenkirchen, nacházející se asi hodinu a půl od českých hranic, je považováno za jedno z nejpůvabnějších míst Evropy. Roku 2009 zde byly postaveny luxusní lázně St. Martins Therme. Tento "mořský lázeňský koutek" nabízí 4-hvězdičkový komplex, uprostřed nedotknutelné přírody. Na své si přijdou především milovníci natur wellness té nejvyšší kvality.

Na okraji národního parku otevřela lodge pro své návštěvníky místo - novou dimenzi, kde se přímo dotknou přírody a najdou sami sebe.

Termální bazén & Wellness

"Klasickou" část nabídky tvoří wellness a pestrý termální svět s krytými a nekrytými bazény, místy pro oddych s výhledem do přírody a prostory na ležení na poloostrově vlastního jezera. Termální minerální voda, obsahující sodík, hydrogenuhličitany a chlorid dosahuje teploty 43 °C a pomáhá uvolnit namožená záda. Dále se zde nachází saunový svět, relaxační výřivky, zážitkové sprchy s oddychovou místností.

St. Martins Therme je vybaven místností pro gymnastiku, fitness, rozsáhlými prostory pro wellness procedury, kosmetiku.

Priestory pre fi tness, miestnost` pre gymnastiku,
rozsiahle priestory pre procedúry a kozmetiku s
individuálne vytvorenými terapeutickými priestormi,
bazény s termálnou vodou, sauna, parné kúpele,
zážitkové sprchy, l`adová studna, soláriá, Sauna-bar,
exkluzívny kúpel`ný priestor pre hostí Lodge.

Děti - mají si kde hrát

Výborně řešený je dětský koutek, který je akusticky oddělený. Malí hosté ocení určitě i dětstký bazén s termální vodou, park vodních her, aktivní dětský bazén, kanál s divokou řekou a togobán. Pro děti jsou také připraveny animační prostory, pískoviště, herna nebo dětské kino.

Ubytování

St. Martins Therme nabízí ubytování ve 4-hvězdičkovém hotelovém komplexu. Každý pokoj má svůj vlastní balkón, koupelnu s denním světlem, vanu nebo sprchu, oddělené WC, TV, rádio, připojení na internet. Hotel dále nabízí podzemní garáž, parkoviště, exkluzivní Longe-Spa, saunu s výhledem. Nechybí ani terasa u bazénu nebo u jezera, sluneční paluba, terasa Sunset, vlastní hluboké jezero s průzračnou vodou. Samozřejmostí je venkovní letní bar a v zimním období pohodlná místnost s krbem, která návštěvníky zve vychutnat si příjemné prostředí hotelu.

V hotelovém komplexu je na výběr několik barů a restaurací.

Okolí

Tyto rakouské lázně se nacházejí v kulturní krajině Fertö-Neusiedler See, která se od rok 2011 zařazuje mezi světové dědictví UNESCO. Přírodní krásy zde můžete obdivovat i v kombinaci s outdoorovými programy  jako je např. jízda na kole, pěší chůze, jízda v kočáru nebo dokonce na kajaku. Milovníci přírody se mohou kochat stepními jezery, solnými jeskyněmi, loukami, lesy a pískovými oblastmi, které jsou domovem pro mnohé živočichy a rostliny.


Fotografie: hotel St. Martins Therme & Lodge

 


St. Martins Therme & LodgeSt. Martins Therme & LodgeSt. Martins Therme & LodgeSt. Martins Therme & LodgeSt. Martins Therme & LodgeSt. Martins Therme & LodgeSt. Martins Therme & Lodge

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka