Rakouská kvalifikace na Aufguss WM se uskuteční v překrásném resortu Falkensteiner

V srpnu bude ve Falkensteiner Bad Waltersdorfu horko - od 14.8. do 16.8.2015 můžete zažít velkolepý ohňostroj saunových ceremoniálů v prostorách 2 400m² velkého saunového světa. Nejlepší rakouští saunéři ukáží své umění a předvedou vám nezapomenutelné saunové divadlo.

Ve třech dnech mužete zažít až 25 rozličných saunových ceremoniálů, od klidných odpočinkových až po akční showaufgussy, pod taktovkou nejlepších saunérů na rakouské Aufguss WM kvalifikaci.

Zažijte saunu jinak než obvykle, nechte se okouzlit saunovým divadlem - přijeďte strávit víkend v Bad Waltersdorfu.

Program startuje v pátek 14.8. od 17:00 a první ceremoniál již o hodinu později.

Pro dobrou náladu je také samožřejmě potřeba plný žaludek, a proto pro vás tým hotelu Falkensteiner připravil celodenní grilování a osvěžující salátové bufety.

Falkensteiner Therme & Golf Hotel Bad Waltersdorf je unikátním skloubením golfového resortu a překrásného saunového a vodního světa v kombinaci s nejvyšší kvalitou ubytovacích služeb. Wellness Acquapura Spa nabízí široké spektrum možností pro relaxaci, včetně bazénů s termální vodou v konceptu "Štýrského přírodního wellness.“

Finále Aufguss WM se bude konat 15.-20.9. 2015 v Thermen & Badewelt Sinsheim.
Portál WellnessNoviny.cz je mediálním partnerem Aufguss WM i Austrian Sauna Masters

Rakouská kvalifikace na Aufguss WM se uskuteční v překrásném resortu FalkensteinerRakouská kvalifikace na Aufguss WM se uskuteční v překrásném resortu FalkensteinerRakouská kvalifikace na Aufguss WM se uskuteční v překrásném resortu FalkensteinerRakouská kvalifikace na Aufguss WM se uskuteční v překrásném resortu FalkensteinerRakouská kvalifikace na Aufguss WM se uskuteční v překrásném resortu Falkensteiner

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka