Rafinované tajemství japonské krásy

Zástupci redakce on-line magazínu WellnessNoviny.cz přijali 23. května pozvání na přivítání jara v japonském stylu do exkluzivních prostor Wellness Rooseveltova a uvedení prémiové japonské kosmetické značky Rice Force na Evropský trh.

Hosty vítala paní Irena Oesterreicher – majitelka Wellness Rooseveltova a paní Daniela Hátleová z firmy Komea, zastoupení Rice Force pro Evropu. Atmosféra byla velmi příjemná a zajímavých hostů se sešlo mnoho. Prohlédli jsme si veškeré prostory Wellness Rooseveltova, které poskytuje široký rozsah služeb zahrnující masáže a regenerační zábaly, jejichž cílem je odstranění bolesti, relaxace a znovunalezení harmonie těla. Dále zde naleznete procedury vedoucí k odstranění celulitidy, tvarování postavy, celkovému ozdravění organismu a mysli (velmi nás zaujala možnost individuálního cvičení jógy). Chybět nemohou profesionální kosmetické procedury a terapie včetně neinvazních metod vedoucích k odstranění nežádoucích nedostatků pleti.

 

Moderátorkou akce byla Bára Štěpánová. Průběh akce zpříjemňoval doprovodný program: zpěv Báry Vaculíkové v hudebním doprovodu Mikuláše Ježka, předvedení čajového obřadu, zpěv na zahradě paní Yumiko a kaligrafie (každý z hostů si mohl odnést napsané křestní jméno japonskými znaky) - paní Komiyama a paní Kubota.

 

Japonskou značku kosmetiky RICE FORCE uvedl pan Numata, generální ředitel divize výroby kosmetiky Rice Force společnosti Image Holdings Co, Ltd a pan Myoga, generální ředitel, Image Holdings Co, Ltd. V rámci večera proběhla i ukázka ošetření. Zkrášlující moc péče o pleť RICE FORCE spočívá v účinku Rice Power Extract. Ten byl vytvořen přidáním Aspergillu, kvasnic a laktobacilu k výtažku z rýže, který byl posléze podroben kvašení, s cílem vytvořit zcela přírodní směs bohatou na aminokyseliny.

Hosté mohli ochutnat japonské občerstvení, které poskytla paní Darja Kawasumi, majitelka restaurace Miyabi i grilované speciality na zahradě. Atmosféru akce podtrhla prezentace skleněných váz architekta Bořka Šípka a ikebany a vázání květin do váz paní Dagmar Havlové.

 

Loučili jsme se stejně jako ostatní hosté velmi neradi. Naše redakce jistě v blízké době přinese podrobnější informace o nové kosmetické značce.



Rafinované tajemství japonské krásyRafinované tajemství japonské krásyRafinované tajemství japonské krásyRafinované tajemství japonské krásyRafinované tajemství japonské krásyRafinované tajemství japonské krásyRafinované tajemství japonské krásy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka