Quiksilver Snowjam 2012 se blíží

Špindlerův Mlýn - Quiksilver Snowjam je i letos akcí, kterou by si neměl nechat ujít žádný nadšenec snowboardingu. Vrcholný snowboardový závod zimní sezóny se pojede ve dnech 9. - 10. března a jeho dějištěm bude opět nejznámější české středisko Špindlerův Mlýn.

Soutěžit se bude v nové olympijské disciplíně Slopestyle na unikátní trati, jejíž součástí bude sněžná U-rampa (Halfpipe), zábradlí se schody a velký skok (Big Air). Tohoto závodu světového poháru TTR se pravidelně účastní jak zahraniční snowboardoví profesionálové, tak i kompletní česká špička. Na Quiksilver Snowjamu se samozřejmě objeví i Martin Černík, a to opět ve své tradiční dvojroli jezdce a spolupořadatele akce.

„Letos slavím svoji 20. snowboardovu sezónu a už se těším, jak si na Snowjamu zajezdím. Věřím, že šestý ročník bude zase super, sněhové podmínky jsou letos ve Špindlu naprosto dokonalé. Špičkový slopestylový závod přes den, večerní show Nutcase Best Trick, k tomu pořádná muzika a mejdan. Návštěvníci se rozhodně nudit nebudou!“, říká Martin.

Ano, Quiksilver Snowjam není jen o snowboardingu, ale i o kvalitním hudebním programu. Na venkovní stage si po loňském úspěchu zopakují svůj koncert pražští Sunshine, kteří zahrají z nové desky Karmageddon, na afterparties nebudou chybět DJové Ladida, Bidlo, Robot, Jorgos a Friky. Aktuální informace sledujte na internetových stránkách www.snowjam.cz nebo facebooku akce.

 

Za informace a fotografie děkujeme pořadateli akce


Quiksilver Snowjam 2012 se blížíQuiksilver Snowjam 2012 se blížíQuiksilver Snowjam 2012 se blížíQuiksilver Snowjam 2012 se blíží

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka