QUIKSILVER SNOWJAM 2011

Quiksilver Snowjam se ve dnech 3. a 5. března vrací do Skiaerálu Špindlerův Mlýn a vy se tak stejně jako v uplynulých letech můžete těšit na ten nejlepší snowboarding, jaký u nás bude letos k vidění.

Quiksilver Snowjam 2011 je doslova za dveřmi, nejlepší a největší snowboardová show domácí sezóny proběhne ve Skiaerálu Špindlerův Mlýn už tento týden. Vše odstartuje ve čtvrtek 3.3. oficiálním tréninkem ve slopestylové trati, která se bude i letos skládat z halfpipe (U-rampy), railové překážky a big airu. Šanci na postup z páteční kvalifikace tak budou mít především všestranní jezdci, kteří zvládají všechny tyto disciplíny. Desítka postupujících pak nastoupí v sobotu 5.3. do semifinálových a finálových klání, kde se k nim přidají i pozvaní profesionální rideři z celé Evropy. Účast pořadatelům zatím přislíbili jezdci z Norska, Finska, Švýcarska a Itálie, mezi nimiž nechybí např. z loňského ročníku známí Marius Otterstad nebo Thomas Franc. České barvy bude mezi pozvanými jezdci reprezentovat Jan Nečas, jehož forma je v letošní sezóně hodně vysoko. A chybět samozřejmě nebude ani Martin Černík, opět v dvoj-roli jezdce a pořadatele:

„Příprava letošního ročníku je opravdu náročná, ale Snowjam bude fajn a moc se těším, že si zase zajezdím na nejlepší freestylové trati, jakou je možné u nás postavit. V posledním roce proběhl ve freestyle snowboardingu velký progres a nová generace jezdců posunula triky do dalšího levelu. Proto se kromě standartních triků můžeme těšit i na nejnovější hit, tzv. double corky (dvojitá rotace kolem vertikální i horizontální osy) a to nejen v podání zahraničních profesionálů, ale i domácích jezdců!". Odpoledním sobotním finále však přehlídka toho nejlepšího snowboardingu zdaleka ještě nekončí. Quiksilver Snowjam bude pokračovat večerním Snickers Nutcase Best Trikem, neboli exhibicí na velkém skoku, kde se jezdci budou snažit předvést ty nejtěžší a nejhezčí triky v kategoriích „Style“ a „Technical“. Na Snowjamu se nezávodí jen o slávu a přízeň fanoušků, ve hře je totiž také 100.000,= Kč prize money, herní konzole Nintendo Wii a řada dalších věcných cen.

Největší mejdan na sněhu Quiksilver Snowjam však nebude „jen” o špičkovém snowboardingu, jezdce a návštěvníky bude rozehřívat i zajímavý hudební program. Letos jsou pro vás připravené večerní parties v centru Špindlerova Mlýna v klubu Dolská. Páteční večer odstartuje ve 20.00 hodin promítání filmu „Aljaška v prašanu“, popisující výlet za freeridingem na Aljašku s Martinem Černíkem, Tomášem Krausem, Michalem Novotným a Robinem Kaletou. Po zbytek večera budou hrát DJ Jorgos & DJ Flux. Sobota pak patří nejen DJům, ale i kapelám. Od 18.00 hodin se na venkovním pódiu u dojezdu trati ve Svatém Petru objeví známí Sunshine a od 20:15 si na sněhu zatančíte s Bug`n`Dub. Snowjam party se rozjede od 21.00 hodin v klubu Dolská, kde budou na oddělených stagích ve dvou patrech hrát Bounce Bounce, DJ Friky & Flux, DJ Robot a DJ Ladida. Ve volných chvílích mezi jednotlivými závodními koly se ve Špindlerově Mlýně také nudit rozhodně nebudete, partneři Quiksilver Snowjamu si pro vás připravili pestrý program.


QUIKSILVER SNOWJAM 2011QUIKSILVER SNOWJAM 2011QUIKSILVER SNOWJAM 2011QUIKSILVER SNOWJAM 2011QUIKSILVER SNOWJAM 2011QUIKSILVER SNOWJAM 2011

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka