Pure Fiji: dotek ryzí přírody z Tichomoří

Víte, proč mají ženy v Tichomoří nádhernou pleť a vlasy? Za tajemstvím jejich krásy se ukrývá čistý kokosový olej, který ostrované už po staletí používají k výživě, hydrataci a zkrášlení pokožky i vlasů. Produkty z tichomořského souostroví Fiji si díky svému ryze přírodnímu původu a vynikajícím vlastnostem nacházejí v posledních pár letech cestu do Evropy.

Relaxační centra karlovických hotelů Lanterna a Horal byla prvními v České republice, která začala při poskytování masáží a dalších procedur využívat právě produkty Pure Fiji.

Hydratace i hojení ran

„Přesvědčily nás jejich mimořádné vlastnosti,“ vysvětluje ředitel L-Spa a Wellness Horal Martin Pařízek. „Extra panenský kokosový olej je jedním nejlepších hydratačních produktů přírody. Je lisován za studenta, takže si uchovává vysoký obsah antioxidantů a dalších důležitých látek, pokožka ho snadno a rychle beze zbytku absorbuje. Oleje mají také pozoruhodně hluboké hydratační vlastnosti i hojivý efekt. Používáme je při masážích v L-Spa a Wellness Horal v několika variantách nevtíravých vůní. V neposlední řadě hrál roli také fakt, že díky přírodnímu původu oleje Pure Fiji výborně snáší lidé všech typů pokožky,“ dodává Martin Pařízek.

Cukr jako účinný peeling

Linii Pure Fiji doplňuje škála stejnojmenných masážních rituálů, které dají vyniknout vlastnostem olejů i dalších produktů. V rámci Resortu Valachy jsou nabízeny v L-Spa hotelu Lanterna. „Velmi účinné pro omlazení pokožky jsou rituály využívající peeling s krystalky cukrové třtiny. Neobvyklý zážitek přináší také masáže mořskými lasturami dovezenými taktéž z Fiji. Střídání horkých a studených mušlí má vysoce harmonizující účinky,“ popisuje dovozce Pure Fiji do České republiky Michal Kešan.

Kouzlo olejů Pure Fiji si můžete vychutnat nejen při masáži či tělovém ošetření, ale také si s sebou vybrané výrobky odvézt na památku domů. Jsou v prodeji v recepcích hotelů i v prostorách L-Spa a Wellness Horal. Podrobnější popis nabízených rituálů Pure Fiji vám poskytneme v recepci vašeho hotelu.

Víte, že…

…Proces získávání panenského kokosového oleje od chvíle, kdy ořech dopadne na zem, až po jeho naplnění láhve trvá řádově minuty. Spadlý kokosový ořech se rozlouskne, bílá dužina se vyškrábe a za studena ručně vylisuje. Tím, že olej není tepelně zpracován, si uchovává všechny prospěšné vitamíny a živiny.

…Kvalitu a čistotu tělového oleje poznáte podle toho, že při nižší teplotě má tendenci tuhnout. Pak stačí lahvičku na chvíli ponořit do teplé vody a olej se rychle změní do tekutého stavu.

…Kokosový olej Pure Fiji s výtažky z exotických oříšků výrazně a do hloubky omlazuje, hydratuje a vyživuje pokožku. Urychluje také hojení jemných poranění kůže.

Novinka - První kosmetický salon Pure Fiji v ČR je Lanterně

Po tělových produktech Pure Fiji spatřila světlo světa také dlouho očekávaná řada obličejové kosmetiky Pure Fiji. Beauty salon ve Spa hotelu Lanterna je prvním místem v České republice, kde jsou krémy, masky, séra a další obličejové produkty Pure Fiji používány při kosmetických ošetřeních obličeje. Pro jejich aplikaci jsou navíc používány speciální postupy a pomůcky, mj. kokosové měšce, horké a studené mušle či bambusové tyčinky.

Z nabídky kosmetických ošetření vybíráme:

Taveuni terapie – ošetření pro ženy i muže kombinující peeling, masáž, masku a zelenou papáju. Vypíná, vyživuje a zvláčňuje pleť.

Matangi terapie – relaxační rituál pro ženy i muže kombinující ošetření dekoltu, ramen, šíje, obličeje i hlavy s využitím horkých a studených mušlí.

Myslíme i na děti – nabízíme čistíčí ošetření pro děti a mladistvé zahrnující peeling, čištění pleti, masáž, masku a zábal rukou.

Pure Fiji: dotek ryzí přírody z TichomoříPure Fiji: dotek ryzí přírody z TichomoříPure Fiji: dotek ryzí přírody z Tichomoří

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka