PUMA představila nové celočervené dresy

české fotbalové reprezentace

Světová sportovní značka PUMA a Fotbalová asociace České republiky představily 9. listopadu nové celočervené dresy, v nichž budou čeští reprezentanti hrát na EURU 2016 ve Francii. Na tiskové konferenci v právě zrekonstruovaném obchodě PUMA Concept Store v pražském Palladiu představili nové dresy hráči českého národního týmu Pavel Kadeřábek, Bořek Dočkal, Vladimír Darida a Michal Kadlec.

Na akci nechyběl ani Antonín Panenka, bývalý československý reprezentant a fotbalová legenda. Naše redaktorka byla při tom!

Nové dresy obléknou čeští fotbalisté na hřišti poprvé 13. listopadu v přátelském zápase proti Srbsku. Nové dresy připomínají historické úspěchy národního týmu na EURU a vyzývají „zopakujme dějiny“. Domácí dresy jsou inspirované vítězstvím československého týmu na EURU 76 a venkovní dresy druhým místem získaným českou reprezentací na EURU 96.

Nový dres české fotbalové reprezentace má na přední straně dynamickou grafiku inspirovanou znakem FAČR. Na rukávech jsou umístěny podélné panely a síťovina v podpaží umožňuje lepší cirkulaci vzduchu. Lem u krku je uprostřed vykrojený do tvaru malého límce. Na hrudi se nachází logo PUMA a znak FAČR, jehož dolní část je jediným modrým detailem jinak celočerveného dresu. Součástí soupravy jsou také červené šortky a ponožky.

Český dres disponuje novou technologií PUMA ACTV Thermo-R, která je strategicky umístěna na obou stranách dresu a pomáhá hráčům udržet optimální tělesnou teplotu. Na vnitřní části dresu jsou umístěny pásky ze speciálního materiálu s mikro kapslemi, jež absorbují přebytečné teplo a v případě potřeby jej uvolňují zpátky do pokožky. Díky těmto páskám navíc dresy přiléhají k tělu a poskytují pokožce mikroskopické masáže pro rychlejší a efektivnější přísun energie do svalů.

Pavel Kadeřábek, český fotbalový reprezentant, řekl: „Naše nové dresy vypadají fantasticky a celý tým už se těší, až v nich bude hrát příští léto ve Francii. V kvalifikaci jsme zvítězili ve skupině, a navíc je to už pošesté v řadě, co se náš tým na EURO kvalifikoval. Doufám, že to jsou dobrá znamení a že se v turnaji dostaneme daleko. Chceme, aby na nás byli Češi hrdí.“

Nové české dresy jsou k dostání v nově zrekonstruovaném obchodě PUMA Concept Store v pražském OC Palladium a v prodejnách TOP4FOOTBALL (Ječná 15, Praha), SportFotbal.cz (Voroněžská 28, Praha), v prodejních sítích Sportisimo and A3Sport a na www.puma.com, www.top4football.cz, www.sportfotball.cz, www.sportisimo.cz, www.a3sport.cz a www.reprefotbal.cz.

Fotografie zaslala Jitka Housková, Best Communications – děkujeme.

PUMA představila nové celočervené dresy PUMA představila nové celočervené dresy PUMA představila nové celočervené dresy PUMA představila nové celočervené dresy PUMA představila nové celočervené dresy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka