PUMA oživuje šněrování bot s novými IGNITE NETFIT

Jedna bota – spousta nastavitelných stylů

Společnost PUMA pokračuje ve své tradici inovativních změn a představila NETFIT – přizpůsobitelný systém šněrování, který nabízí nekonečné možnosti výkonu a stylu v jedné botě. Touto novinkou se pyšní nejnovější tréninková obuv IGNITE NETFIT.

Technologie NETFIT zlepšuje podporu chodidla díky kombinaci špičkové konstrukce boty s přilnavými materiály. Nositel IGNITE NETFIT nyní pocítí úplnou kontrolu a variabilitu při zavazování. Bez ohledu na styl, potřeby nebo tvar si každý může přizpůsobit svou obuv tak, jak považuje za vhodné. Možnosti jsou neomezené a dávají všem šanci probudit svou kreativitu.

IGNITE NETFIT disponují pleteným zpracováním PUMA evoKNIT pro větší pohodlí a fresh vzhled. Pata, vyztužená technologií PUMA TPU Heel, zajišťuje nejvyšší možnou stabilitu. Boty se mohou pochlubit také patentovanou PU pěnou PUMA s novým designem a vynikající návratností energie. Maximálnímu pohodlí navíc napomáhá tvarovatelná stélka EVA. Podrážka poskytuje perfektní platformu pro ještě větší důvěru v každý krok, gumová podešev EverTrack dodává odolnost a napětí od špičky boty až po patu. Ohebné drážky potom umožňují plnou flexibilitu.

S IGNITE NETFIT si může každý uživatel přizpůsobit svůj styl. Inovační týmy společnosti PUMA vyvinuly pět různých možností šněrování, avšak způsoby zavazování jsou nekonečné. Pět šněrovacích systémů zahrnuje standardní šněrování pro běžce, kteří potřebují minimální podporu, stabilní šněrování pro ty, jež potřebují střední podporu, široké šněrování pro běžce se širšími chodidly, úzké šněrování pro běžce s úzkými chodidly a šněrování pro ty, jež upřednostňují těsnější semknutí kolem paty.

Nejrychlejší muž světa, Usain Bolt, který trénuje v IGNITE NETFIT na mistrovství světa v Londýně v roce 2017, řekl: „Trénuji hodně a pokaždé je to jiné. Někdy se zaměřuji na sílu a poté třeba na rychlost a hbitost, proto je důležité, abych měl obuv, která je dostatečně flexibilní.“ Zároveň dodal: „Nejlepší vychytávkou na technologii NETFIT je její přizpůsobitelnost. Boty můžu šněrovat, jakýmkoliv způsobem chci. Docílím tím nejen nejlepšího pocitu při běhu, ale také si můžu pohrát s kreativitou. Navíc vypadají skvěle, a to je vždy to nejdůležitější, že?“

Adam Petrick, Global Marketing Director, řekl: „Naším cílem ve společnosti PUMA je neustále posouvat design sportovních produktů kupředu jedinečným a inovativním způsobem. NETFIT to určitě zvládá – jedná se o inovaci ve výkonu, která umožňuje sportovcům všech úrovní a v celé řadě sportů vytvářet vlastní styl. Ještě zajímavějšími jsou boty z hlediska kreativity, kdy každý může použít šněrování různých barev, šířky, délky a stylů. S technologií NETFIT přinášíme módu a styl do světa sportu takovým způsobem, jakým to umí jen PUMA.“

PUMA IGNITE NETFIT jsou k dispozici po celém světě od 1. června v pánském i dámském provedení na stránkách www.puma.com a ve sportovních obchodech.

Fotografie zaslala Iveta Pokorná, Best Communications – děkujeme.

PUMA oživuje šněrování bot s novými IGNITE NETFIT  PUMA oživuje šněrování bot s novými IGNITE NETFIT  PUMA oživuje šněrování bot s novými IGNITE NETFIT  PUMA oživuje šněrování bot s novými IGNITE NETFIT  PUMA oživuje šněrování bot s novými IGNITE NETFIT  PUMA oživuje šněrování bot s novými IGNITE NETFIT

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka