Noční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotu

Tenhle večírek je žhavým kandidátem na vítěze v kategorii Horečka páteční noci!

Z Podolí letí do světa skvělá zpráva pro všechny milovníky saunování! Partě nadšenců se podařilo obnovit historické saunové centrum Dvorce, které Pražanům sloužilo již od roku 1978. Nyní zve Sauna spot na speciální saunové večery s grilováním a saunovými ceremoniály. Zážitkové saunování je velkým trendem ve světě a v Sauna spotu připravují pro každý večer šestici speciálních saunových ceremoniálů!

Saunové ceremoniály všech stylů, od relaxačních až po saunové divadlo

Akce začíná v 18 hodin a až do půlnoci vždy v celou hodinu proběhne jeden saunový ceremoniál pod patronací SaunaFestu na cestách a Saunového mága Pavla Hofrichtera. Saunové ceremoniály tedy předvedou a ručníkem zamávají skuteční mistři svého oboru. A je jen na vás kolik saunových ceremoniálů navštívíte a kolik dobrot ochutnáte. Plně relaxovat můžete až druhé hodiny ranní!

První páteční saunová noc s grilováním proběhla již v pátek 24.6. Návštěvníci si celou akci velmi pochvalovali a byli opravdu nadšení. Mezi saunéry se představili Michaela Schönová a Michal Přeučil. Vidět jste mohli klasické ceremoniály, tradiční ceremoniál, ale také show ceremoniály a divadlo. Velký úspěch sklidila Orientální noc a Matrix. O týden později Sauna spot přivítal saunového pohádkáře Janka, který pochází ze Slovenska a saunu naplnil skutečným divadelním uměním a skvělým vyprávěním. Druhým saunérerm se stal Milan z Moravy a ve spodní, ceremoniálové sauně připravil pro návštěvníky zážitek s názvem Zorro.

Co se na Sauna spotu chystá?

V pátek 8. července vás zveme na dívčí představení. Hosté Sauna Spotu budou půvabné slečny - Michaela z Jeseníků a Lucie. Lucie úspěšně startovala s týmovým ceremoniálem Pomáda i na Mistrovství světa v saunových ceremoniálech v Sinsheimu v Německu v roce 2015. Michaela si připravila skvělou saunovou show Chicago a další vystoupení.

Svůj vstup si můžete rezervovat na stránkách www.SaunaSpot.cz a nebo využít i kampaň na slevovém portálu

Wellness a gastronomie - to pravé spojení

V Saunaspotu se můžete důkladně prohřívat, ochlazovat v ochlazovacím bazénku nebo relaxovat na vzdušných terasách nebo ve vnitřních relaxačních prostorách. Ale to není vše! Protože při relaxování pořádně vyhládne, bude tu po celou dobu k dispozici bufet plný grilovaných dobrot a skvělých salátů, který zajistí vyhlášená argentinská restaurace La Boca a její grilmajstr pan Václav. Dopřávat si tu můžete zcela bez omezení nejen jídlo, ale také domácí nealkoholické limonády.

Tým SaunaFestu může Sauna spot jen a jen doporučit.
Nejenže si užijete skvělý relax, ale pochutnáte si opravdu na vybraných specialitách.

Pohodičku v Sauna Spotu slibují 4 finské sauny i odpočívací terasa s úžasným výhledem na Vltavu a Zlíchov. Zajít můžete i na blahodárné masáže, které vám pomohou vyhnat z těla starosti. A kdo by se nechtěl odtrhnout od krásného výhledu, může se kochat přímo z panoramatické sauny.

Na místo se dostanete pohodlně MHD, která staví přímo před Sauna Spotem. Tramvajová zastávka Dvorce.

Fotografie: Archiv SaunaFestu a Sauna Spotu

Noční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotuNoční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotuNoční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotuNoční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotuNoční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotuNoční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotuNoční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotuNoční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotuNoční saunování s ceremoniály, grilováním a drinky v Sauna spotu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka