První saunové ceremoniály v Třebíči

Po déle než roční dostavbě byl loni v prosinci otevřen celý areál Aquaparku Laguna v Třebíči. Stávající 25 m dlouhý plavecký bazén doplnily dvě nové zóny. Asociace pracovníků v regeneraci mě pozvala na návštěvu tohoto aquaparku se saunovým světem.

Zábavní zónu tvoří především velký bazén se spoustou vodních atrakcí včetně chrličů vody a masážních lůžek. Samostatně pak stojí další dvě vířivé vany. Vše je navíc doplněno nádhernou podmořskou jeskyní s akváriem. Především děti ocení i 132 metrů dlouhý tobogán s krytou i nekrytou venkovní částí.

Wellness zóna nabízí hned tři finské sauny – klasickou pro 20 osob, bylinnou saunu a selskou saunu s vonnými esencemi. Prohřívárny doplňuje parní lázeň. Pro ochlazení je určen vnitřní bazének a navíc i venkovní terasa s ochlazovacím whirlpoolem. Velmi pěkná je relaxační místnost s prosvětleným panelem. Dále můžete využít například parní lázeň, sprchový kout s tropickým deštěm nebo odpočinkovou místnost s lehátky a barem.

Minulý týden se zde uskutečnily i první saunové ceremoniály (jedná se o divadlo v sauně za účasti saunéra, doplněné například poléváním horkých kamenů vonnými esencemi). Nejen účastníci konference se pěkně prohřáli, ale také pro běžné návštěvníky wellness se ceremoniál stal zajímavým zážitkem. Určitě to nebyl poslední saunový ceremoniál v tomto zařízení a někdy se sem se svým týmem rád vrátím.

 

-ph-

(Saunový mág Pavel Hofrichter)

První saunové ceremoniály v TřebíčiPrvní saunové ceremoniály v TřebíčiPrvní saunové ceremoniály v Třebíči

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka