První lázně L´Occitane v České a Slovenské republice otevřeny

Světově uznávaná francouzská značka L´Occitane spojila své síly s luxusním pětihvězdičkovým hotelem Chateau Herálec a vytvořila tak unikátní prostor pro relaxaci na vysoké úrovni. Zcela první L'Occitane Spa v Čechách i na Slovensku v exkluzivním prostředí historického zámku je veřejnosti přístupné již od 1. listopadu.

 

V rámci profesionálního servisu nabízí Spa řadu unikátních procedur a masáží s produkty L'Occitane. Zcela výjimečnou je 90 minutová péče o tělo s výrobky řady Růže obsahující výtažky ze čtyř odrůd růží, jež zjemňuje pokožku a navozuje pocit pohody a uvolnění. Nabídnuty jsou také ošetřovací kúry pro tělo i obličej, doprovázené pro pleť blahodárnými ingrediencemi, jako je slaměnka či andělika.

 

Francouzská kosmetika L'Occitane je známá svou širokou nabídkou prestižních výrobků pečujících nejen o pleť, ale také tělo a vlasy. Již několik desítek let využívá značka při výrobě krémů, sprchových gelů i parfémů přírodních ingrediencí z francouzské oblasti Provence. L'Occitane klade za nejdůležitější autentičnost, respekt a smyslnost a tyto atributy předává také do svých produktů, které jsou hojně oblíbené po celém světě.

 

Zámecký prostor Chateau Herálec, pocházející z období 18. století, se nachází na Havlíčkobrodsku, v regionu s bohatým výskytem památek UNESCO. Obklopen úchvatnou nedotčenou přírodou české Vysočiny, nabízí svým návštěvníkům nezapomenutelné chvíle v doprovodu profesionálních hotelových služeb a atmosféry proslulých francouzských zámků na Loiře.

 

Spojení ozdravné přírodní energie produktů L'Occitane a schopností vyškolených terapeutů hotelu Chateau Herálec přináší hlubokou relaxaci a podporuje duševní pohodu, která je pro kvalitní odpočinek zcela nezbytná. Procedury, mezi než se řadí relaxační masáže i ošetřující kúry, využívají přírodních ingrediencí a přinesou uvolnění nejen ženám, ale také mužům.

 

Fotografie zaslala Tereza Rojíková, PR manager Brands Communications – děkujeme.

První lázně L´Occitane v České a Slovenské republice otevřenyPrvní lázně L´Occitane v České a Slovenské republice otevřenyPrvní lázně L´Occitane v České a Slovenské republice otevřenyPrvní lázně L´Occitane v České a Slovenské republice otevřenyPrvní lázně L´Occitane v České a Slovenské republice otevřeny

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka