První Bossaball cup v Ústí nad Labem

Po téměř celý měsíc srpen je nová míčová hra Bossaball umístěna u obchodního centra Forum v Ústí nad Labem, kde si ji můžete vyzkoušet i vy! 22. srpna se potom můžete zúčastnit prvního Bossaball cupu v Ústí nad Labem.

Hra je určena pro všechny milovníky fotbalu, volejbalu, gymnastiky, ale také tance a zábavy. Zahrát si může každý, komu již bylo 12 let a nebojí se něčeho nového. Profi Bossaball hráči vám vysvětlí podrobně pravidla hry a pak už je to jednoduché. Tuto hru si můžete v Ústí nad Labem vyzkoušet každý den mezi 14 – 20 hod.

Vytvořte si vlastní tým o 5-ti hráčích a přijďte si vyzkoušet nový sportovní fenomén, který právě dorazil i do České republiky.

22. srpna od 10 – 20 hod. se uskuteční první Open Bossaball Forum CUP 2010 v Ústí nad Labem. Všichni zájemci mohou přihlásit svůj tým do 19. srpna na email: info@bossaball.cz. Formulář přihlášky je ke stažení na www.bossaball.cz.

Vítězné družstvo obdrží Dream zážitek v hodnotě 10 000 Kč dle vlastního výběru a slevové kupony do vybraných prodejen OC Forum.

Open Bossaball Forum CUP bude doprovázen super sety od DJe a nebude chybět ani letní osvěžení z Beach baru.

První Bossaball cup v Ústí nad LabemPrvní Bossaball cup v Ústí nad Labem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka