Prosinec plný oslav v Aquapalace Praha

Vánoční barmanská show, francouzské kulinářské speciality i jedinečná předsilvestrovská party v plavkách – to vše vás čeká v prosinci v Aquapalace Praha, největším aquaparku v Česku.

Atmosféru blížících se Vánoc navodí v sobotu 12. 12. od 18:00 do 21:00 hodin koupání v Aquapalace Praha za doprovodu Vánoční Óčko barmanské show. Těšte se na skvělou hudbu, clasic show a fire show mistrů v míchání drinků a výborné osvěžující nápoje zdarma. Program bude obohacen o netradiční soutěže o zajímavé ceny.

Ve čtvrtek 17. a v pátek 18. prosince nastanou v restauracích čestlického sportovně-relaxačního centra Dny francouzské kuchyně. Můžete si pochutnat třeba na galské zeleninové polévce, roládě z vepřového masa s olivami, koláči s kuřecím masem a zeleninou nebo pečené makrele na pomerančích.

Jedině v Aquapalace Praha se můžete připravit na příchod nového roku v plavkách. V sobotu 26. prosince od 19:00 do 23:00 hodin vás v čestlickém Vodním světě čeká Předsilvestrovská párty. Na aquapárty s výbornou muzikou a zábavným programem nesmíte chybět!

Navíc po celý prosinec dostanete k tělovému ošetření Indoceane v oddělení spa dárek v hodnotě 300 korun.

 

Prosinec plný oslav v Aquapalace PrahaProsinec plný oslav v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka