Projekt AQUAMÁNIE naučí děti také zásady bezpečného koupání

V průběhu letních prázdnin navštíví Aquamánie vybrané aquaparky po celé České republice. Návštěvníci, zejména děti, se díky projektu zábavnou formou dozví důležité informace o zásadách bezpečnosti chování v aquaparcích a na vodních plochách, spojené s ukázkami zásad první pomoci.

Pro návštěvníky Aquamánie jsou připraveny soutěže nejen ve vodě, ale i na suchu o hodnotné ceny, které věnovaly společnosti POMPO, AAABYTY.CZ, Zepter, Veolia a další partneři. Děti budou plnit úkoly na jednotlivých soutěžních stanovištích. Mohou se také zúčastnit soutěže v Talentmánii a na závěr vyhrát další ceny v losování. Nebudou chybět písničky a zajímavý program, kterým bude provázet vodník Aquamaník.

„Věříme, že akce v rámci projektu AQUAMÁNIE, přinesou zajímavé zážitky, spojení aktivního odpočinku a zábavy, příjemné prožití volného času v letních měsících i poučení, “ vyjádřil se k projektu Pavel Hofrichter, provozovatel portálu Aquainfo.cz.

 

Seznam akcí:

Velké Karlovice - wellness hotel Horal (2. 7. 2011) Přímý přenos Českého rozhlasu Praha

Aquapark Olešná (3. 7. 2011)

Wellness hotel Frymburk (6. 8. 2011) Přímý přenos Českého rozhlasu Praha

Vodní ráj Jihlava (13. 8. 2011)

Aquapalace Čestlice (27. 8. 2011)

 

Aquamánie 2011 začíná 2. 7. 2011 od 13 do 17 hodin v nádherném areálu u wellness hotelu Horal ve Velkých Karlovicích.

Zdejší Termální bazény Wellness Horal se po svém lednovém otevření staly bez nadsázky hitem turistické sezóny v Beskydech. Přinášejí příležitost ke koupání na horách za každého počasí ve slané vodě dohřívané až na 36°C a obohacované o mořskou sůl. Areál, nacházející se v prosklené hale u wellness hotelu Horal s výhledem do údolí, návštěvníkům nabízí příležitost užít si plavecký bazén dlouhý 20 metrů, stejně dlouhý zábavně relaxační bazén s jeskyní, divokou řekou a dalšími atrakcemi a také malý dětský bazének. V sousedství termálních bazénů je možné využít saunový svět Wellness Horal s nabídkou masáží včetně exotických s rodilými Thajkami, Filipínkami a Srí Lančany, klimatizované kardio fitness, odpočinkovou slunící terasu, multifunkční hřiště, restauraci s nabídkou krajových specialit i dětských menu, dětský koutek, bowling, squash nebo nové devítijamkové Golfové hřiště Horal.

 

AQUAMÁNIE – je projekt zaměřený na cestovní ruch spojený s vodním vyžitím. Součástí projektu jsou i internetové stránky www.aquamanie.cz, kde lze nalézt pomocí interaktivních map nejzajímavější místa ke koupání u nás, i ve světě. Je zde také k dispozici 40 videí z jednotlivých aquaparků a krytých bazénů. Na stránkách naleznete informace o programech, novinkách z oblasti vodní zábavy.

V rámci projektu byl natočen i vzdělávací film s Vladimírem Hronem Jak se chovat v aquaparcích a bazénech.

 

Partnery projektu jsou AAA BYTY.CZ , POMPO, ZEPTER, YAMAHA, VEOLIA, Tricoline, Lotmat, Navy centrum, www.spokojenenohy.cz, www.hyperinzerce.cz www.wellnessnoviny.cz, Český rozhlas Praha, Právo, Rain.cz, Borovice.cz a další.

Projekt AQUAMÁNIE naučí děti také zásady bezpečného koupáníProjekt AQUAMÁNIE naučí děti také zásady bezpečného koupáníProjekt AQUAMÁNIE naučí děti také zásady bezpečného koupáníProjekt AQUAMÁNIE naučí děti také zásady bezpečného koupáníProjekt AQUAMÁNIE naučí děti také zásady bezpečného koupáníProjekt AQUAMÁNIE naučí děti také zásady bezpečného koupáníProjekt AQUAMÁNIE naučí děti také zásady bezpečného koupání

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka