Projekt AQUA UNITED 2010 – týden sportu, zábavy, relaxace i dobrých skutků

Roku 2003 byl 22. březen vyhlášen Světovým dnem vody. Při této příležitosti se v týdnu od 22. do 28. března uskuteční v českých aquaparcích, bazénech a wellness centrech první ročník multižánrového projektu AQUA UNITED 2010.

První český Vodní týden přinese návštěvníkům vodních světů celou řadu zajímavých akcí. Mohou se těšit na nejrůznější vodní aktivity a adrenalinové sporty, soutěže pro veřejnost, plavecké štafety, saunové ceremoniály či netradiční procedury.

Vodní týden odstartuje 22. 3. Potápění pro dobrou věc, které proběhne v čestlickém Aquapalace Praha. Politici a celebrity se zde potopí do 8 metrů hluboké potápěčské jámy, aby z ní vylovili hodnotné ceny pro dětské domovy.

Během celého týdne můžete vzít své kamarády, kolegy nebo studenty a přijít s nimi do bazénu ve vašem městě a soutěžit o hodnotnou cenu - skútr Yamaha. Pravidla jsou jasná - vyhrává ten, kdo s sebou přivede nejvíce lidí.

V sobotu 27. března se uskuteční také štafeta, ve které mezi sebou budou soutěžit jednotlivé bazény a aquaparky. Mezi 11.00 a 12.00 hodinou se jí může zúčastnit kdokoli ve svém oblíbeném bazénu.

Vyvrcholením celého týdne bude Vodní noc, která se uskuteční v sobotu 27. března. V bazénech a aquaparcích zapojených do projektu si budete moci užívat vodních radovánek až do pozdních nočních hodin, navíc za zvýhodněné vstupné a co hlavně, úplně jinak než jste byli doposud zvyklí. Čeká vás koupání při svíčkách, půlnoční saunové ceremoniály a speciální wellness procedury.

 

Aqua United - partneři

 

Projekt AQUA UNITED 2010 – týden sportu, zábavy, relaxace i dobrých skutkůProjekt AQUA UNITED 2010 – týden sportu, zábavy, relaxace i dobrých skutkůProjekt AQUA UNITED 2010 – týden sportu, zábavy, relaxace i dobrých skutkůProjekt AQUA UNITED 2010 – týden sportu, zábavy, relaxace i dobrých skutků

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka