Program první a druhé zastávky soutěže Miss Aerobik Dance & Sport 2010

Patnáctý ročník soutěže o nejkrásnější dívku se sportovním talentem Miss Aerobik Dance&Sport 2010 začne v sobotu 24.dubna  ve zlínské Sportovní hale Zelené. Druhou zastávkou bude prvního máje ostravská Bonver Arena. Akce slibuje bohatý program a přijít zacvičit si může každý!

Program ve Zlíně začne v sobotu 24. 4. úderem 15. hodiny a na své si přijdou nejen příznivci aerobiku a sportu, ale každý, kdo se chce podívat nebo podpořit své favority. Dnem provede moderátor Evropy 2 Ondra Vodný. Doprovodnou show zajistí hudební formace Le Monde.

Mezi lektory se představí skvělý instruktor a tanečník Roman Ondrášek, po boku s Andreou Zemánkovou (Miss Aerobik 2009), Kateřinou Těšitelovou ( I. Vicemiss Aerobik 2009) a Markétou Holzknechtovou (II. Vicemiss Aerobik 2009). Role lektorek se ujmou i držitelky titulů - minimiss 2009, kadet 2009 a junior 2009, společně s finalistkou Miss Aerobik 2009 Silvií Galíkovou. Bedlivým zrakem budou soutěžící sledovat zástupkyně sportovně-modelingové agentury M.A. Models  (www.mamodels.cz)  a ředitelka společnosti Miss Aerobik  a.s. Jitka Mikolášová.

„Věřím, že z oblastního kola ve Zlíně vzejdou další skvělé finalistky soutěže. Je to úžasný zážitek na celý život, stojí to za námahu a všem to přeju. Dnes jsem na druhé straně a jsem ráda, že se mohu podílet na přípravě soutěže ve Zlíně", říká finalistka soutěže z roku 2009 a zlínská organizátorka Silvie Galíková.

Sportovní program odstartuje kategorií Minimiss Aerobik (6-10 let), poté přijdou na řadu Miss Aerobik Kadet (11-14 let) , Miss Aerobik Junior (15-16 let) a „královská" kategorie oblastní Miss Aerobik (17-29 let). Soutěžit se bude ve 3 disciplínách: skupinový aerobik, módní přehlídka na téma „Já jako modelka" a deset nejlepších z každé kategorie absolvuje i rozhovor s porotou. Letos nově bude vyhlášena i oblastní miss za každou kategorii.

Do programu je zařazeno i taneční překvapení a představí se také místní kluby se svými exhibicemi v tanci a aerobiku. Důvody, proč jsou vítězky Miss Aerobik 2009 vítězkami, naplno předvedou ve vlastní módní show a sportovní exhibici.

Soutěžící čekají skvělé výhry a ty nejlepší postup do semifinálových kol. Dívkám z kategorie miss se otevírá cesta do světa sportovního modelingu, televizního finále a příležitost získat ceny v hodnotě téměř 1,5 milionu korun. Šanci mají všechny krásné dívky se sportovním talentem, nikoliv jen profesionální sportovkyně.

Těšíme se na vás v sobotu 24. dubna od 15:00 ve Sportovní hale Zelené ve Zlíně. Vstupenky lze zakoupit přímo na místě. Diváci zaplatí 70,-Kč, soutěžící 100,- Kč a ti, co si chtějí zacvičit, ale nesoutěžit pak 170,-Kč.

 

Patnáctý ročník soutěže o nejkrásnější dívku se sportovním talentem Miss Aerobik Dance&Sport 2010 bude pokračovat druhou zastávkou v ostravské Bonver Areně  1.května od 14:00.

Zacvičit si pod vedením naší současné špičky si opět bude moci každý, kdo dorazí. Na všechny, kteří se přijdou pobavit a podpořit svoje favoritky, se těší Libor Bouček, který celým programem provede, a také hudební formace Verona. Ostravský program pomáhá koordinovat Kateřina Gallová, která se sama umístila v první dvacítce v soutěži  Miss Aerobik 2009.

Mezi lektory se představí skvělý instruktor a tanečník Roman Ondrášek, po boku s Andreou Zemánkovou (Miss Aerobik 2009), Kateřinou Těšitelovou ( I. Vicemiss Aerobik 2009) a Markétou Holzknechtovou (II. Vicemiss Aerobik 2009). „Prvomájové odpoledne je připraveno nejen pro soutěžící, ale také pro všechny sportovní nadšence a diváky. Zpestřením bude určitě Zumba, kterou si může vyzkoušet každý. Těším se na Vás!" zve lektorka aquaaerobiku a pilates, trenérka dětského aerobiku a finalistka Master Class v Ostravě 2010Kateřina Gallová.

Těšíme se na vás v sobotu 1.května od 14:00 v Bonver Areně, Cingrova 10, v Ostravě. Vstupenky lze zakoupit na místě za stejné ceny, jako na prvním kole soutěže.

 

Program první a druhé zastávky soutěže Miss Aerobik Dance & Sport 2010 Program první a druhé zastávky soutěže Miss Aerobik Dance & Sport 2010 Program první a druhé zastávky soutěže Miss Aerobik Dance & Sport 2010 Program první a druhé zastávky soutěže Miss Aerobik Dance & Sport 2010 Program první a druhé zastávky soutěže Miss Aerobik Dance & Sport 2010 Program první a druhé zastávky soutěže Miss Aerobik Dance & Sport 2010 Program první a druhé zastávky soutěže Miss Aerobik Dance & Sport 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka