Proběhla soutěž líčení na téma RETRO – 80. léta

V sobotu 3. června se uskutečnila soutěž líčení Unie kosmetiček. Atmosféra byla velmi příjemná. Přinášíme vám pár fotografií a výsledky umístění nejlepších soutěžících, kterým gratulujeme k postupu na „Českou mistrovskou soutěž“ na veletrh World of Beauty & Spa 8. září 2017 v Praze.

1. místo – Bc. Adéla Anděla Bursová
2. místo – Světlana Benedíková
3. místo – Jana Gábová

Finalistky budou soutěžit v České mistrovské soutěži v make-upu s postupem na Mezinárodní mistrovství v Düsseldorfu na téma  "Blue Dahlia" dne 8.9. 2017 v areálu PVA EXPO Praha – Letňany při veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA.

Blue Dahlia - Téma soutěže make up finále 2017

Lehká blankytná jako svěží jarní obloha, temná inkoustová jako neklidná hladina rozbouřeného oceánu. Tolik odlesků, intenzit a nálad v sobě může skrývat královská barva vody, vzduchu, nekonečného nebe, ledového klidu i pulzující naděje. Modrá Dahlia je hrdá a okázalá květina bohatého tvaru naplněna pomyslnou „modrou krví“. Na první pohled symbolizuje vznešenost, eleganci a sama o sobě je uměním, jež inspiruje. Využijte lehké i těžší odstíny modré a vytvořte na tváři poutavé dílo evokující tak silný pocit, jako váza modrých Dahlií v duši estéta.

Foto zaslala Anna Menzelová, Unie kosmetiček – děkujeme.

On-line magazín WellnessNoviny.cz je mediálním partnerem UNIEK a pořádaných akcí.

Proběhla soutěž líčení na téma RETRO – 80. léta Proběhla soutěž líčení na téma RETRO – 80. léta Proběhla soutěž líčení na téma RETRO – 80. léta \

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka