Proběhl Den zdraví a krásy

V pondělí 27. 5. 2013 proběhla v prostorách čtyřhvězdičkového hotelu AMARILIS v centru Prahy akce „Den zdraví a krásy“.

Odpoledne zahájila a hosty přivítala ředitelka hotelu Ludmila Koutská. Vysvětlila, proč toto téma a proč zrovna tady. Představila funkcionalistickou budovu, která si i po rekonstrukci udržela tento ráz, avšak po doladění interiéru podle zásad Feng Shui působí velmi teple a dýchá příjemnou atmosférou. Dle těchto zásad byl budován celý hotel včetně pokojů, konferenčního sálu s kapacitou až 150 míst, privátním wellness i restaurace Energia.

 

Paní Ludmila Djemelová, která se mnoho let právě Feng Shui zabývá, ve stručnosti pohovořila o úskalích při realizaci těchto zásad v hotelu Amarilis.

 

S přírodou a životním stylem souvisel i další příspěvek. Restaurace Energia nabízí jídla nejen mezinárodní kuchyně, ale také Vital, zdravou výživu a momentálně připravuje i Ajurvédskou kuchyni. A právě paní Evgenia, která Ajurvédu studovala a věnuje se jí už 12 let, v současné době školí zaměstnance restaurace. Alespoň ve stručnosti tuto vědu přítomným dámám představila.

 

Program byl dále odlehčen povídáním o víně, ale jak jinak, než o bio víně. Majitel vinařství  a společnosti Bohemia Canopus pan Josef Vrátil připravil pro přítomné nejen něco z teorie, ale i praktickou ochutnávku.

 

Poslední vystoupení patřilo dámám z firmy Nuskin, která se zabývá krásou nejen z venku, ale i zevnitř. Po představení toho co vlastně firma nabízí, měly dámy možnost se nechat nalíčit, či změřit sílu antioxidantů v těle. Výsledky byly opravdu velmi zajímavé.

 

Bohatý raut, který byl po celý večer k dispozici nabídl především produkty zdravé výživy.

 

Fotografie poskytla paní L.Koutská, děkujeme.

Proběhl Den zdraví a krásyProběhl Den zdraví a krásyProběhl Den zdraví a krásyProběhl Den zdraví a krásyProběhl Den zdraví a krásyProběhl Den zdraví a krásy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka