Přírodní regenerační Extra bio šípkový olej

Novinka značky Saloos

Česká značka přírodní aromaterapeutické biokosmetiky Saloos uvádí na trh novinku pro péči o pleť Extra bio šípkový olej. Tento luxusní a velmi jemný olej lze použít jako alternativu denního i nočního výživného krému či séra. Je vhodný pro pleť i celé tělo.

Bio šípkový olej patří mezi nejúčinnější bojovníky s vráskami, vyniká rovněž svými regeneračními a hydratačními účinky. Je bohatý na antioxidanty, steroly a vitaminy, které bojují s volnými radikály a zpomalují proces stárnutí pokožky. Obsahuje vysoké množství karotenoidů a vícenenasycených mastných kyselin a udržuje tak stabilní hladinu hydratace a zabraňuje vysoušení pleti.

Je mimořádně vhodný zejména pro pleť zralou, náročnou, citlivou až problematickou. Výborně pomáhá při vyhlazování jizev všech druhů, např. po akné či chirurgickém zákroku. Zaručuje luxusní péči všem typům pleti.

„Náš Extra bio šípkový olej je novinkou na českém trhu. Charakteristický je vysokým obsahem karotenoidů, které mu dodávají typickou sytě oranžovou barvu. Díky tomu pleť i lehce tónuje a především sjednocuje její přirozený odstín. To oceníte jak při běžném denním používání, tak i v boji s pigmentovými skvrnami. Budete mít jemně zvýrazněnou a sjednocenou barvu pleti,“ vysvětluje Jiří Harašta, majitel značky Saloos, předního českého výrobce aromaterapeutické biokosmetiky.

Extra bio šípkový olej je získáván moderní metodou CO2 extrakcí. Nejedná se o žádné chemické zpracování, je to velmi šetrný způsob výroby bio rostlinného oleje pomocí oxidu uhličitého, který je získáván při zkapalnění vzduchu. Vlastnosti Extra bio šípkového oleje zpracovaného CO2 extrakcí jsou srovnatelné s oleji lisovanými za studena. Olej má navíc díky karotenoidům krásně sytou barvu a příjemné šípkové aroma. Zcela jistě oceníte i jeho úspornost, stačí ho použít menší množství, než jste u olejů zvyklí, a lze ho také ředit s jinými kvalitními rostlinnými oleji.

Rady a tipy:

Extra bio šípkový olej místo krému

Pokud stále bez výsledku zkoušíte pleťové krémy proti vráskám, vyměňte je za Extra bio šípkový olej. Obsahuje mastné kyseliny, které podporují stavbu buněk, vitaminy aktivně podporující tvorbu kolagenu a vyšší podíl karotenoidů bojujících s pigmentovými (tzv. stařeckými) skvrnami. Pokožku zanechává sametově hebkou. Olej jemně vmasírujte do předem vyčištěné a navlhčené pleti, snadněji se tak nanáší a vstřebává. Používejte ho v malém množství na obličej a dekolt každé ráno a večer, budete překvapeni jeho kouzelnými účinky.

Fotografie poskytla Laďka Petrjánošová, Salus/Saloos, M+H,Míča a Harašta, s.r.o. - děkujeme

Přírodní regenerační Extra bio šípkový olejPřírodní regenerační Extra bio šípkový olej

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka