Přírodní kosmetika s olivovým olejem IGP Prima Spremitura

Na veletrhu Interbeauty Prague 2011 jsme v České republice poprvé pod názvem Linea Toscana představili přírodní kosmetickou řadu z italské Florencie Prima Spremitura.

Jedná se o první přírodní kosmetiku, při jejíž výrobě výrobce pracuje s čistě přírodním, biologickým materiálem, toskánským extra panenským olivovým olejem „IGP“. Pravidla pro výrobu tohoto oleje jsou přísně kontrolována Konsorciem na jeho ochranu, olej není žádným způsobem upravovaný, a do kosmetické formule se přidává až na konci výrobního procesu. V kvalitě surovin a způsobu použití oleje je tak jednoznačná zvláštnost této kosmetické řady, jejíž účinky jsou po použití opravdu viditelné.

Kosmetická řada Prima Spremitura nabízí především výrobky péče o tělo, vlasy, ruce a nehty. Neobsahuje SLS/SLES, parabeny, silikony a izothiazoliny. Není dobarvována ani parfemizována. Je testována dermatologicky a mikrobiologicky, obsažené alergeny a detergenty jsou pouze rostlinného původu.

Celá řada je mimořádně vhodná i pro velmi citlivou pleť, nejoblíbenějším výrobkem se stalo hydratační tělové mléko, které je kromě každodenního použití vhodné také pro masáže. Pozadu nezůstává ani dokonalý šampon, který už po několika prvních použitích vrací vlasům nejenom lesk a vitalitu, ale především možná už dávno zapomenutý pocit ze zdravých vlasů. Kosmetická řada má jednotnou, typickou, nevtíravou vůni, která připomíná vůni toskánské krajiny. Olivovníky, cypřiše a vinnou révu. Samozřejmostí je špičkový italský design. Tato kosmetika je jedinečná pro všechny, kdo mají rádi přírodní produkty a nenápadný luxus.

Přírodní kosmetika s olivovým olejem IGP Prima SpremituraPřírodní kosmetika s olivovým olejem IGP Prima SpremituraPřírodní kosmetika s olivovým olejem IGP Prima Spremitura

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka